Neler Yeni

Acer nitro 5 darboğaz

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Benim laptobum i5 10300 h rtx 3050 8 gb ram ve 512 gb m2 ssd var cpu yüksek kullanılıyor gpu az kullanilyor internetteki ayni laptop 16 ram ve kullanim oranlari gayet normal bu sorunun ramle alakalı olabilcegini düşünüyorum sizce ram upgrade edersem duzelirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hüseyin Kurt
merhaba hocam bende bu laptop almayı düşünüyorum amazondan tavsiye edermisiniz? valo tarzı oyunlarda ısınıması nasıl birde orta ayarlarda kaç fps alıyorsunuz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ram cidden az kalmış benim 2 kılık masaüstümde 8 ram var bence ramle alakalıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba hocam bende bu laptop almayı düşünüyorum amazondan tavsiye edermisiniz? valo tarzı oyunlarda ısınıması nasıl birde orta ayarlarda kaç fps alıyorsunuz
Reis oyun için alıyorsan direk masaüstü al bence 15 inç ekranla hiç tavsiye etmem

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orta ayarlarda 120 -150 arasi değişiyor hocam sıcaklık gpu 60 i asmiyor cpu ise 65 -85 arasinda

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Üniversite falan varmı bilmiyorum da hep aynı yerdeyse masaüstü daha mantıklı gibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite falan varmı bilmiyorum da hep aynı yerdeyse masaüstü daha mantıklı gibi
Evet üniversite var 2 sene sonr oyuzden aldim ve memnunum 8 ram daha eklicem işimi gorur 5 sene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzelmese bile rahatlar reis 16 yaparsan
Tamam hocam düzelir büyük ihtimalle ayni sorun arkadasimda aldi ondada var büyük ihtimalle ramle alakali

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Evet üniversite var 2 sene sonr oyuzden aldim ve memnunum 8 ram daha eklicem işimi gorur 5 sene
10 senede görür reis merak etme dediğim gibi 2 kya 1 ay önce sistem aldım 2.el 8 Rami var bazı oyunlarda 8 yetersiz kalıyor 16 işini görür

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
10 senede görür reis merak etme dediğim gibi 2 kya 1 ay önce sistem aldım 2.el 8 Rami var bazı oyunlarda 8 yetersiz kalıyor 16 işini gör
Yazılım mühendisliği okuycagim belli bi yerden sonra yetersiz kalabilir oyuzden değiştirebilirm 5 sene sonra gibi

Top Bottom