Merhaba daha 2 gün önce vatandan almış olduğum acer nitro 5 an515-54-52QQ modelli laptopum oyunlarda düşük fps veriyor,driverları windows vs. hepsi güncel ama sorunu çözemedim valorantta en düşük ayarlarda yaklaşık 50-85 arasında gidip geliyor ets 2 de ise en yüksek ayarlarda 30-55 fps arası veriyor oyunlarda cool boostu veya max soğutmayı açtığımda işlemci en fazla 92 93 derece ekran karti ise 72 dereceye kadar çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc özellikleri şu şekilde;
İşlemci:İ5 9300H
Ekran kartı:Rtx 2060
Ram:8x1 ram
Sadece 8GB ram olduğundan kaynaklı olabilir veya işlemcinin biraz eski olmasından kaynaklı olabilir. Birde en cpu kullanımı en az %50 oluyor ekran kartı %80 oluyor demişsiniz o işlemci besliyordur fakat tam besleyemiyor olabilir çünkü i5 9300H'ye 2060 yerine 1650 / 1650Ti falan kullanılması tam performans açısından daha iyi diye biliyorum 2060 biraz abartıya kaçmış o yönden.
İçinde i7 10750h 16gb single channel ram 3060 105w olan bir laptopum var. Dün orjinal GTA 5'i laptop'a kurdum, tüm driverlarım güncel olmasına rağmen, ve gölgeleri normale, shaderları ise bir tık düşürmeme rağmen hala araba sürerken 55-60 FPS civarı alıyorum. Kenar yumuşatma kapalı, V-SYNC açık...
Merhaba arkadaşlar, Abra A5 v15.1 kullanıcısıyım. Teknik özellikleri şu şekilde: GTX 1650, i5 9. nesil. 8gb RAM. Sadece Valorant oyununda gözlemlediğim şekilde bilgisayarın kendi monitörünü kullandığımda yaklaşık 100 fps alırken(ki bu arada bir 90'lara inebiliyor) VGA HDMI dönüştürücü ile...
www.technopat.net
Bağlayabileceğiniz başka bir yer varsa oradan da kontrol edebilir misiniz?
Bir de diğer oyunlarda da farkı kontrol edebilir misiniz? Özellikle Valorant, csgo gibi oyunlarda.
İçinde i7 10750h 16gb single channel ram 3060 105w olan bir laptopum var. Dün orjinal GTA 5'i laptop'a kurdum, tüm driverlarım güncel olmasına rağmen, ve gölgeleri normale, shaderları ise bir tık düşürmeme rağmen hala araba sürerken 55-60 FPS civarı alıyorum. Kenar yumuşatma kapalı, V-SYNC açık...
Merhaba arkadaşlar, Abra A5 v15.1 kullanıcısıyım. Teknik özellikleri şu şekilde: GTX 1650, i5 9. nesil. 8gb RAM. Sadece Valorant oyununda gözlemlediğim şekilde bilgisayarın kendi monitörünü kullandığımda yaklaşık 100 fps alırken(ki bu arada bir 90'lara inebiliyor) VGA HDMI dönüştürücü ile...
www.technopat.net
Bağlayabileceğiniz başka bir yer varsa oradan da kontrol edebilir misiniz?
Bir de diğer oyunlarda da farkı kontrol edebilir misiniz? Özellikle Valorant, csgo gibi oyunlarda.
Sadece monitöre verdim şimdi görüntüyü. 170 fpslere geldi direk laptopun ekranını kapattım sadece 2.ekranda, ama işlemci 92 derece ekran kartı 80 derece.
Sadece monitöre verdim şimdi görüntüyü. 170 fpslere geldi direk laptopun ekranını kapattım sadece 2.ekranda, ama işlemci 92 derece ekran kartı 80 derece.