Neler Yeni

Acer nitro 5 gıcırtı

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
acer bilgisayarın varsa kafana takacağın son şey menteşe sorunu olsun kanka gıcıtı da olur tıkırtı da olur dert etme o kadar normal şeyler
bir şey olacağını bende sanmıyorum hocamda insan 26 bin bayilinca ister istemez korkuyor

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
Devam et belkide gerçekten ilk açılışta olan plasitk esneme sesidir umarım sorun tekrar baş göstermez :D
umarım şuanlık sadece bir defa çok ufak bir tık sesi geliyor oda önceki asus laptopumda da vardı

emrctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan ÇITIR
bir şey olacağını bende sanmıyorum hocamda insan 26 bin bayilinca ister istemez korkuyor
şimdi bakınca 26binlik pc artık orta-alt segment kalıyo aslında hocam. Bende 2020den beri Acer Nitro 5 AN515-44 modelini kullanıyorum içindeki 1650Ti ekran kartının sanırım transıstorleri falan yandı tamir edemediler. Harici kartı devre dışı bırakıp öyle kullanıyorum bilgisayarı yoksa monitör de takamıyorum sürekli kapanıyo. Yani demem o ki keşke kasası gıcırdasaydı :ROFLMAO:

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
şimdi bakınca 26binlik pc artık orta-alt segment kalıyo aslında hocam. Bende 2020den beri Acer Nitro 5 AN515-44 modelini kullanıyorum içindeki 1650Ti ekran kartının sanırım transıstorleri falan yandı tamir edemediler. Harici kartı devre dışı bırakıp öyle kullanıyorum bilgisayarı yoksa monitör de takamıyorum sürekli kapanıyo. Yani demem o ki keşke kasası gıcırdasaydı :ROFLMAO:
Bakım falan mı yapmadınız neden yandı

emrctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan ÇITIR
Bakım falan mı yapmadınız neden yandı
yoo bakımlarına da hep dikkat ettim kendi paramı kazanıp aldığım ilk bilgisayarımdı epey özen gösterdim aslında uzun kullanımlar sırasında da kendi uygulaması üzerinden sıcaklık değerlerini hep kontrol ettim ama bi şekilde olan oldu yapacak bişey yok artık

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
yoo bakımlarına da hep dikkat ettim kendi paramı kazanıp aldığım ilk bilgisayarımdı epey özen gösterdim aslında uzun kullanımlar sırasında da kendi uygulaması üzerinden sıcaklık değerlerini hep kontrol ettim ama bi şekilde olan oldu yapacak bişey yok artık
Sağlık olsun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptoplarin sonu eninde sonunda oluyor bu

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Nereden aldığına bağlı olarak beğenmedim diye iade et 14 günü geçmediyse, yeni veya başka model bak.

Asla ve asla sorun var, arızalı vb. demeyin,
Servise yönlendirilir 0 aldığınız üründe paranızla rezil olursunuz, çoğu satıcı da durum bu.

Hb ve amazon'a içini açıp ram taktığım laptopları iade ettim ( kendi satıcılar)

Önerim iade etmen.

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
Nereden aldığına bağlı olarak beğenmedim diye iade et 14 günü geçmediyse, yeni veya başka model bak.

Asla ve asla sorun var, arızalı vb. demeyin,
Servise yönlendirilir 0 aldığınız üründe paranızla rezil olursunuz, çoğu satıcı da durum bu.

Hb ve amazon'a içini açıp ram taktığım laptopları iade ettim ( kendi satıcılar)

Önerim iade etmen.
Bu bütçede başka neye bakabilirim ki HP victus diyorlar biri iyi diyor biri kötü diyor acere biri iyi diyor biri kötü diyor aklım çok karıştı yani Asus tüf sordum ısınıyor dediler vb
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül hocam sen bı fikir verir misin acaba seninde elinden geçti bu ürünler sence normal mi ses şuan zaten baya gitti sadece ufak tık sesi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,362
Üyeler
161,274
Son üye
muslaf
Top Bottom