Hayırlı olsun, güle güle kullanın.ama benim laptopun sıcaklık değerlerine hayran kaldım biraz önce 3 saat ark+arkada discord açık oynadım (epic ayarda her şey full) işlemci 75 i gpu 70 i geçmedi gayet başarılı
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.ama benim laptopun sıcaklık değerlerine hayran kaldım biraz önce 3 saat ark+arkada discord açık oynadım (epic ayarda her şey full) işlemci 75 i gpu 70 i geçmedi gayet başarılı
Maalesef kendi siteisnde DDR4 yazıyor https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QFMEY.004DDR5 değil mi zaten
Neden iade ettiniz tuf ıSatın alıcam ama Asus tuf a15 4050 yi 9 taksit alıp iade ettikten sonra elim gitmiyorAcerın ekranı insanı kör edebilir. Ayrıca 57wh pil çok yetersiz. Sürekli fişe takılı kullanmak lazım.
4060 almak için mi iade ettiniz? 27k iken almadım boş yere, vatan w11 li 8 gb i diğer siteler freedos 16 ramlı satıyordu :/Satın alıcam ama Asus tuf a15 4050 yi 9 taksit alıp iade ettikten sonra elim gitmiyorAcerın ekranı insanı kör edebilir. Ayrıca 57wh pil çok yetersiz. Sürekli fişe takılı kullanmak lazım.
144 HzAcerın ekranı insanı kör edebilir.
Ofiste vs. bataryada kullanacak adamın ne işi olur oyuncu laptopuyla? Bunu alanlar zaten neredeyse her vakit fişte kullanacak.Ayrıca 57wh pil çok yetersiz. Sürekli fişe takılı kullanmak lazım.
Zaten oyuncu laptopları fişte kullanılmıyor mu ?Satın alıcam ama Asus tuf a15 4050 yi 9 taksit alıp iade ettikten sonra elim gitmiyorAcerın ekranı insanı kör edebilir. Ayrıca 57wh pil çok yetersiz. Sürekli fişe takılı kullanmak lazım.
nereden yükselticez?Evet, ikinci slot da bulunuyor.
Hayır, tek artısı o değil. Sizin PC'niz PCI Express 4.0'ı desteklemiyor. Acer ise destekliyor.bu laptopun benimkine göre tek + sı i7 olması daha güçlü işlemcisi var ama benim laptopun sıcaklık değerlerine hayran kaldım biraz önce 3 saat ark+arkada discord açık oynadım (epic ayarda her şey full) işlemci 75 i gpu 70 i geçmedi gayet başarılı zaten bu laptop nitor acer predator değil ki şu anda tercih yapsam arasında kalırdım ikiside benim gözümde eşit olurdu ama fiyattan dolayı aceri seçerdim
İçindeki RAM'den 1 adet daha bulabilirseniz alıp takabilirsiniz. Bulamazsanız aynı CL ve MHz'e sahip SODIMM RAM'lerden herhangi birini alıp takabilirsiniz.nereden yükselticez?
yanlısınız var nerede 28 binde alayım öyleyseıyıkı asus tuf 4060 ı 24 bın almısım suan 28 bınlerde