SadeceSeyf
80+ Gold
Teşekkür ederimİşlemcideki dahili GPU'yu iptal edip tüm gücü harici GPU'ya veriyor. Oyunlarda FPS artıyor.
Teşekkür ederimİşlemcideki dahili GPU'yu iptal edip tüm gücü harici GPU'ya veriyor. Oyunlarda FPS artıyor.
Hiç durma ben de 3080 sistem var yine bunu alaşım vari3 12100f + rtx2060 + 16 gb ram + 2 monitörlü kasam var, sizce satıp bu laptopu alsam mantıklı olur mu? ve 2 monitörü laptopa bağlayabilir miyim?
hocam bu bedeva keşke bunu alsaymışımRam 8gb ama bu fiyata iyi yine
Keşke, neyse canın sağ olsun boş ver.hocam bu bedeva keşke bunu alsaymışım
Monitörler laptopa bağlanabiliyor, sorun yok. Fakat HDMI ile 120 Hz'de takılı kalırsınız, laptoplarda böyle bir sınırlama oluyor genellikle.i3 12100f + rtx2060 + 16 gb ram + 2 monitörlü kasam var, sizce satıp bu laptopu alsam mantıklı olur mu? ve 2 monitörü laptopa bağlayabilir miyim?
Kendiniz de ekleyebilirsiniz arka kapağı açıp. Cihaza zarar vermediğiniz sürece RAM ve SSD eklemesi garantiyi götürmüyor diye biliyorum.Hocalarım Laptoplar Hakkında Çok Fikrim Yok Bu Yüzden Bir Şey Sormak İstiyorum Diyelim bu laptobu aldıkya nasıl ram eklettircez bunu merak ediyorum teknik servise gönderip ram eklettirmek istiyorummu diyeceğiz??
ellerime hiç güvenmiyorum hocamKendiniz de ekleyebilirsiniz arka kapağı açıp. Cihaza zarar vermediğiniz sürece RAM ve SSD eklemesi garantiyi götürmüyor diye biliyorum.
bu laptopun benimkine göre tek + sı i7 olması daha güçlü işlemcisi var ama benim laptopun sıcaklık değerlerine hayran kaldım biraz önce 3 saat ark+arkada discord açık oynadım (epic ayarda her şey full) işlemci 75 i gpu 70 i geçmedi gayet başarılı zaten bu laptop nitor acer predator değil ki şu anda tercih yapsam arasında kalırdım ikiside benim gözümde eşit olurdu ama fiyattan dolayı aceri seçerdimKeşke, neyse canın sağ olsun boş ver.