Neler Yeni

Acer Nitro 5 i7 12700h rtx 3060 yardım

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar ürünü vatandan alacaktım finansım var sadece ona da 12 taksit yapmıyorlar ürünü de vatan hariç hiçbir yerde göremedim baika bir sitede bulmama yardımcı olabilir misiniz?

Megan

80+ Silver
Arkadaşlar ürünü vatandan alacaktım finansım var sadece ona da 12 taksit yapmıyorlar ürünü de vatan hariç hiçbir yerde göremedim baika bir sitede bulmama yardımcı olabilir misiniz?
Ürün daha yeni diye başka mağazalara gelmemiş sanırım. Biraz bekle acelen yoksa. Amazon globalde falan var ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu bütçede rx6700m li msi deltaya da bakabilirsin

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün daha yeni diye başka mağazalara gelmemiş sanırım. Biraz bekle acelen yoksa. Amazon globalde falan var ama
hocam fiyatı kesinlikle artacak bence ayın birinde o yüzden acele ediyorum

Ayrıca bu bütçede rx6700m li msi deltaya da bakabilirsin
amd almak istemiyorum şahsen sorunlarla uğraşmak istemem

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
hp alır mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Zaten bir tek world e 12 yapıyorlar onda da vade farkı var hocam. Güzel pc bu arada kaçırmayın tek eksiği 17.3 olmaması

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hp alır mısın?
bunun soğutma performansı ve max ram kapasitesini bulamadım ayrıca ekran kartının kaç watt olduğunu da hiç bilgisi yok bu cihazın ya da ben beceriksizim

Top Bottom