Uyumludur değil mi? Peki bu nasıl olur?
Öyle yaptığımda https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l22-sodimm-kvr32s22s8-8-fiyati,722346674.html çıkıyor.Laptopdaki RAM'in aynısını alman daha iyi olur.
CPU-Z'den SPD kısmına gelip part number kısmını Google'da aratırsan laptopundaki RAM çıkar. Çıkmazsa da Acer desteğe yazıp nereden bulabilirim falan yazabilirsin.
Hocam SSD ile bilginiz varsa yeni açtığım konuya bakabilirmisiniz?Dram üreticisi micron sendeki raminde crucialinde. crucial üst şirketi micron sorun olmaz ama farklı bilgisi olan yorum yapabilir.
hocam benim dün geldi servisten acer nitro benim de servisi sandığın kadar kötü değilGaranti bozulur diyorlar bende aradım servisi. Ama Aceri'in servisine güvenmiyorum şimdi göndericem 20 gün başına ne gelecek laptop'un belirsiz. Zaten yeni aldım laptop'u. Benim gönderdiğim ram yerine başka ram takarlarsa veya içinden parça falan yürütürlerse para koparmak için. Hiç uğraşamam onunla. Bozulursa bozulsun yemişim garantisini.
Saçmalık cidden halen 8 GB RAM gaming laptop satıyorlar. Artık tüm üreticiler 2x8 olarak satmalı zaten arada fazla fiyat farkı olmuyor. Sonra derdine biz düşüyoruz.İstanbula gidebiliyorsan günübirlik git yaptır diyeceğim.Bende gideceğim bir ara sırf ram ve ssd taktırmak için gözümün önünde taksınlar diye.Ssd konusunda bir şey diyemeceğim aynı ssdyi kullanmadım.