Neler Yeni

Acer Nitro 5 için DDR4 RAM önerisi

pzfornova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Bütçe
500
Merhaba laptopuma bir 8 GB RAM daha alarak dual channel olarak kullanmak istiyorum.
Önerilerinizi alabilir miyim?

Ekler

• 3.jpg
    3.jpg
    78.1 KB · Hit: 25
  • 2.jpg
    2.jpg
    92.3 KB · Hit: 26
  • 1.jpg
    1.jpg
    69.7 KB · Hit: 24

pzfornova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyumludur değil mi? Peki bu nasıl olur?

pzfornova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Garanti bozulur diyorlar bende aradım servisi. Ama Aceri'in servisine güvenmiyorum şimdi göndericem 20 gün başına ne gelecek laptop'un belirsiz. Zaten yeni aldım laptop'u. Benim gönderdiğim ram yerine başka ram takarlarsa veya içinden parça falan yürütürlerse para koparmak için. Hiç uğraşamam onunla. Bozulursa bozulsun yemişim garantisini.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Laptopdaki RAM'in aynısını alman daha iyi olur.

CPU-Z'den SPD kısmına gelip part number kısmını Google'da aratırsan laptopundaki RAM çıkar. Çıkmazsa da Acer desteğe yazıp nereden bulabilirim falan yazabilirsin.

pzfornova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali

Oguz...

80+ Bronze
Dram üreticisi micron sendeki raminde crucialinde. crucial üst şirketi micron sorun olmaz ama farklı bilgisi olan yorum yapabilir.

pzfornova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Dram üreticisi micron sendeki raminde crucialinde. crucial üst şirketi micron sorun olmaz ama farklı bilgisi olan yorum yapabilir.
Hocam SSD ile bilginiz varsa yeni açtığım konuya bakabilirmisiniz?

Oguz...

80+ Bronze
İstanbula gidebiliyorsan günübirlik git yaptır diyeceğim.Bende gideceğim bir ara sırf ram ve ssd taktırmak için gözümün önünde taksınlar diye.Ssd konusunda bir şey diyemeceğim aynı ssdyi kullanmadım.

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes
Garanti bozulur diyorlar bende aradım servisi. Ama Aceri'in servisine güvenmiyorum şimdi göndericem 20 gün başına ne gelecek laptop'un belirsiz. Zaten yeni aldım laptop'u. Benim gönderdiğim ram yerine başka ram takarlarsa veya içinden parça falan yürütürlerse para koparmak için. Hiç uğraşamam onunla. Bozulursa bozulsun yemişim garantisini.
hocam benim dün geldi servisten acer nitro benim de servisi sandığın kadar kötü değil

pzfornova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
İstanbula gidebiliyorsan günübirlik git yaptır diyeceğim.Bende gideceğim bir ara sırf ram ve ssd taktırmak için gözümün önünde taksınlar diye.Ssd konusunda bir şey diyemeceğim aynı ssdyi kullanmadım.
Saçmalık cidden halen 8 GB RAM gaming laptop satıyorlar. Artık tüm üreticiler 2x8 olarak satmalı zaten arada fazla fiyat farkı olmuyor. Sonra derdine biz düşüyoruz.

Oguz...

80+ Bronze
Şanslılardanmışın şikayet vardan ve burda gördüğüm mesajlara göre.İşini bilen bir tekniker gelmiş heralde.

Top Bottom