Neler Yeni

Acer Nitro 5 Isınma Sorunu

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf KANDEMİR
Dün kutusundan açtım fakat çok ısınıyor.

i5 12500h
rtx 4050
Aynı cihaz bende de var ve stock macun çok iyi değil ki yerine süreceğin macun da çok fazla dayanmıyor. Kurduğun windows da veya uygulamalardan kaynaklı bir virüs bulaşmış olabilir belki, bi tarama gerçekleştirin.
Nitro sense üzerinden Varsayılan modda tutarsanız eğer her zaman 92 dereceye sınırlayıp öyle kalacak ki bunu tavsiye ederim. Bu sıcaklık sorununu ben çözdüm ve bununla ilgili forumda detaylı paylaştım bakabilirsiniz. Honeywell PTM7950 alıp bunu kullanmak gerekiyor. Tabi cihazın garantiden çıkma durumu oluyor.

Cihazı yeni almışsınız ama yine de sizin yapacağınız en iyi şey bakım için gönderip termal macun yeniletmek olacak ki o da çok fazla dayanmayacaktır.
Bildiğiniz iyi bir yer varsa eğer oradan da sıvı termal yaptırmak da sorunu çözecektir tabi bunun riskleri mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Karaman
Hocam birde nitrosensten ayarları yaptıktan sonra nitrosensi kapayıp başka bir uygulamadan oyundayken sıcaklık değerlerini kontrol edebilir misiniz?
sabah denerim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı cihaz bende de var ve stock macun çok iyi değil ki yerine süreceğin macun da çok fazla dayanmıyor. Kurduğun windows da veya uygulamalardan kaynaklı bir virüs bulaşmış olabilir belki, bi tarama gerçekleştirin.
Nitro sense üzerinden Varsayılan modda tutarsanız eğer her zaman 92 dereceye sınırlayıp öyle kalacak ki bunu tavsiye ederim. Bu sıcaklık sorununu ben çözdüm ve bununla ilgili forumda detaylı paylaştım bakabilirsiniz. Honeywell PTM7950 alıp bunu kullanmak gerekiyor. Tabi cihazın garantiden çıkma durumu oluyor.

Cihazı yeni almışsınız ama yine de sizin yapacağınız en iyi şey bakım için gönderip termal macun yeniletmek olacak ki o da çok fazla dayanmayacaktır.
Bildiğiniz iyi bir yer varsa eğer oradan da sıvı termal yaptırmak da sorunu çözecektir tabi bunun riskleri mevcut.
tamamdir tesekkurler

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adem
12500H / 3050Tİ modelini kullanıyorum. Bende de özellikle işlemci Valorant oynarken 100 derece sıcaklığa ulaşıyordu, ne kadar bilgisayarda ayarlamalar yapsamda bir çözüm olmuyordu. Sıvı metal macun kullanarak çözebildim sıcaklık sorununu. İşlemciye de limit koyunca artık 65-70 derece arası sıcaklık değerlerini gösteriyor oyun oynarken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,186
Üyeler
161,408
Son üye
Cenk_Tr