Merhabalar ben yaz tatilinde bilgisayarı aldım. İlk zamanlarda hiç bir problem olmamasına rağmen son zamanlarda girdiğim oyun ne olursa olsun takılma kasma ve en sonunda hata verip masaüstüne dönüyor. Bu sorun ilk forza horizon 5 te başladı;oyunu birkaç gün oynadım ki hiçbir problem yoktu akıyordu oyun sonra bir gün kasmaya başladı. Dedimki : Herhalde çok oynadım yoruldu Laptop. Ancak sonraki günlerde oyunu dahi oynatmadı daha oyunun girişinde kasmaya başlıyordu. Ve de yalnızca FH5 ile kalmadı nerdeyse açtığım her oyunda bu oluyor(hafifler hariç).Acaba işlemci mi çalıştırıyordu diye düşünüp ekran kartını fh5 e atadım ama bir şey değişmedi. Az önce battlefield 1'de de aynısı oldu kasarak oynadım ancak sonra acayip kastı ve "yanıt vermiyor" diyip kapattırdı.
İşlemci AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics 3.00 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,37 GB)
Ekran Kartı GTX 1650 ti
64 bit işletim sistemi
yardımcı olursanız çok sevinirim birde bir şeyi değiştirir mi bilmem ama 2 tane kullanıcı hesabım var benimki bide acer diye ve oyunlarımı data daha büyük olduğu için ona ayrı bir klasör olarak indiriyorum
DİPNOT:Oyunla beraber laptopta kasıyor ve bi 5 dk normalleşmesini bekliyorum
İşlemci AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics 3.00 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,37 GB)
Ekran Kartı GTX 1650 ti
64 bit işletim sistemi
yardımcı olursanız çok sevinirim birde bir şeyi değiştirir mi bilmem ama 2 tane kullanıcı hesabım var benimki bide acer diye ve oyunlarımı data daha büyük olduğu için ona ayrı bir klasör olarak indiriyorum
DİPNOT:Oyunla beraber laptopta kasıyor ve bi 5 dk normalleşmesini bekliyorum