Neler Yeni

Acer Nitro 5 Lenovo LOQ Hp Victus

Lenovo loq çok yakışıklı ya. Soğutma ve malzeme kalitesi olarak da iyi.
Ben loq alırdım. Biraz daha işlemci gücü istiyosan Victus'u alman daha iyi olur tabi.

Ben loq alırdım. Biraz daha işlemci gücü istiyosan Victus'u alman daha iyi olur tabi.
lenogo loq pili 60 kwh saat çok gitmez
Post automatically merged:

victus al ama ses surucumu yüklemen lazım updateden bulamıyor sitesinden ürün kodunu girip yüklemen lazım

victus al ama ses surucumu yüklemen lazım updateden bulamıyor sitesinden ürün kodunu girip yüklemen lazım

ikisinden birini alıcam victusmu diyorsunuz ? dedigim gibi ısınma ve kalitesi önemli bir sorun cıkartırsa elimde patlar

ikisinden birini alıcam victusmu diyorsunuz ? dedigim gibi ısınma ve kalitesi önemli bir sorun cıkartırsa elimde patlar
lenovo loqdan uzak dur asus neden almıyorsun victusu alabilirsin işlemicisi iyi bataryasıda iyi gider

asus önerdiğin cihaz varsa link atabilirmisin
Hocam bende 4050 loq var ekran olarak soğutma olarak memnunum fakat pilde çalışma süresi olarak hiç memnun değilim maalesef en düşük ayarlarda 2 ila 3saat arasında bı değerde gidip geliyor yani pilde kullanan biriysen sıkıntı yasayabilirsin onun dışı loq iyidir.

Hocam bende 4050 loq var ekran olarak soğutma olarak memnunum fakat pilde çalışma süresi olarak hiç memnun değilim maalesef en düşük ayarlarda 2 ila 3saat arasında bı değerde gidip geliyor yani pilde kullanan biriysen sıkıntı yasayabilirsin onun dışı lo

Geri