Acer Nitro 5 mi Lenovo ideapad gaming 3 mü

Peki neden acer değil lenovo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani net acer diyorsunuz,
Hocam lenovo daha iyi çıkarıyor. Ben de Legion 5 var ısınma problemi yok performans güzel. Bu modele özgü sorun var mıdır bilmiyorum tabi ona da bakmak lazım işin aslı. marka olarak lenovo Acer den daha iyi diye biliyorum. Benzer özelliklerde oyumu lenovo dan yana kullanır idim. Ama iki ürünün de detaylı model incelemelerine de bakmak lazım

Monitorum var hz sorun değil, lenovonu kronik sorunu olan ses çıkarması yüzünden vazgeçtim acer alacağım yüksek ihtimalle
Hocam montiörünüzün olması çok iyi. Ben kesin alırdım bu durumda çünkü Lenovo modelin sadece 120HZ olması iyi. Geriye kalan her şey için Acer üstün. Yeni gelen bir konfigürasyon var ben onu almayı düşünüyorum. Siz de bakın isterseniz, İntel 11300H - GTX 1650 - 144Hz - 512GB M2 yanlış hatırlamıyorsam, dün indirime girdi. Ben yazın bu modeli almayı düşünüyorum.

Hocam montiörünüzün olması çok iyi. Ben kesin alırdım bu durumda çünkü Lenovo modelin sadece 120HZ olması iyi. Geriye kalan her şey için Acer üstün. Yeni gelen bir konfigürasyon var ben onu almayı düşünüyorum. Siz de bakın isterseniz, İntel 11300H - GTX 1650 - 144Hz - 512GB M2 yanlış hatırlamıyorsam, dün indirime girdi. Ben yazın bu modeli almayı düşünüyorum.
Ekranı 3ms. Ram 16

Acer Nitro AN515-56 Intel Core i5 11300H 16GB 512GB SSD GTX 1650 Linux 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QAMEY.001
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...hqamey001-p-HBCV000004WLKS?magaza=Hepsiburada

tabi acer sağlam soğutması var işlemcisi i7 nin 10. nesil işlemcileri ile kapışıyor.ekran kartı da iyi ram eklemesi yaparsın depolama yetmez dersen de m2 takarasın müthiş olur.

tabi acer sağlam soğutması var işlemcisi i7 nin 10. nesil işlemcileri ile kapışıyor.ekran kartı da iyi ram eklemesi yaparsın depolama yetmez dersen de m2 takarasın müthiş olur.
Reis biraz erken cevap verdin sanki

Geri