Neler Yeni

Acer Nitro 5 nh.qm0ey.00c Alınır mı?

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Her şey ekran tabii ki bu tip bilgisayarlarda dostum sen şaka mısın ? kalkıp ofis bilgisayarı almıyor adam en azından gecikme süresi düşük bir laptop alması gerekir Bu farkı en iyi CS Valorant gibi oyunlarda hissedersin laptop ekranlarında asıl önemli şey ekran kartı Watt değeri ve ekranın gecikme değeridir Sende maşallah 45 W güç çeken ekran kartlı laptop önermişsin adama her şey ekran mı demeni burdan anlıyorum senin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şey ekran tabii ki bu tip bilgisayarlarda dostum sen şaka mısın ? kalkıp ofis bilgisayarı almıyor adam en azından gecikme süresi düşük bir laptop alması gerekir Bu farkı en iyi CS Valorant gibi oyunlarda hissedersin laptop ekranlarında asıl önemli şey ekran kartı Watt değeri ve ekranın gecikme değeridir Sende maşallah 45 W güç çeken ekran kartlı laptop önermişsin adama her şey ekran mı demeni burdan anlıyorum senin.
Sana tavsiyem o acerin mümkünse amd li versiyonunu alman. Bulamazsan da aynı fiyata vs al geç güzel bilgisayar.

332merek

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana tavsiyem o acerin mümkünse amd li versiyonunu alman. Bulamazsan da aynı fiyata vs al geç güzel bilgisayar.

bence bunu alsın.​

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

bence bunu alsın.​

45 W lık ekran kartı ile 100 W lık ekran kartının arasında %10 ila 20 arası fark var dostum neden onu alsın ki aynı fiyata daha yüksek performans alabilecekken ??

ConquerorXIV

80+ Gold
şunun önerdiğine bak cyborg olduğu yetmezmiş gibi 45w, yarı fiyatına olsa alırken düşünülür

uribiru

80+
önerdiğin laptopun gpu 45w şaka mısın ?
1723379361958.png

45w ile 115w arasında bile ortalama 10 fps fark var
1723379596268.png

üstüne üstlük ekran, ram ve depolama olarak acer daha iyi kaldı ki fiyatları aynı olmasına rağmen bir tek işlemcisi güncel onun da zaten çıkan haberlerini bildiğini umuyorum

mds5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Sağlamer
Cyborg ve thin serisi berbat. Tek fan ne ya :D

Top Bottom