Aşağıda linkini verdiğim iki laptop arasında Acer Nitro 5'in teknik özellik olarak daha iyi olduğunu biliyorum. Sadece aklımda bazı sorular var. İki laptop da benim için gayet uygun özellikte ikisi de beni performans olarak çok mutlu edecektir. HP Victus 16'nın RTX 3060 ekran kartının TDP değeri yanlış araştırmadıysam 115 watt. Acer Nitro 5'in RTX3070 ekran kartının TDP değerini bulamadım. Bulabilen, bilen veya kullanan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. İkinci sorum ekranları hakkında. HP Victus 16'nın ekranının renk bakımından beni üzeceği söylendi. Acer Nitro 5'in ekranının da iyi olmadığını ama HP Victus 16 kadar beni üzmeyeceği söylendi. Alacağım laptopu oyun ve yazılım için kullanacağım. 12 yıllık bir bilgisayardan bu seviyelerde bir bilgisayara geçeceğim için her türlü mutlu olacağım ama paramın hakkını verecek bir model almak istiyorum. Sizin bu konu ve laptoplar hakkında fikirleriniz, deneyimleriniz ve bilgileriniz varsa benle paylaşırsanız sevinirim. Başka laptop tavsiyeniz varsa belirtebilirsiniz. Herkese iyi forumlar.
Acer Nitro 5
HP Victus 16
Acer Nitro 5
HP Victus 16