Neler Yeni

Acer Nitro 5 vs MSI Alpha 15 vs HP Omen 15

tokhan92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
aydın tpkhan
MSI alpha 15 almaya karar verdim arkadaşlar. 8gb ram eklemeyi düşünüyorum gelince. Herkese teşekkürler.
1 haftadır kullanıyorum.8gb ram eklentisi yaptım.Gayet memnunum.Oyun oynamadığım için oyun performansı hakkında bir yorum yapamam ama yaptığım benchmarklarda 2060 ve 1660ti'nin arkasında.Test valley'di.İşlemcisi çok güçlü yaptığım testlerde 3800x'e yakın bir performansı vardı.Onun dışında hız, performans malzeme kalitesi 10 numara.5600m 4800h modeli olan alpha 15 a4dek modelini kullanıyorum.Tek sıkıntı ekranta ışık sezması mevcut.beni rahatsız etmedi.siyah ekran dışındada belli olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci tam yük altında çalıştığında 80 derece civarında geziyor.Bunuda belirteyim.Çok güzel değer bence.

ram takviyesi yaparken biraz zorlandım.arka kapak biraz zor söküldü yada ben çok kibar davrandım.Oyun için almayı düşünüyorsan bu bütçeleri ayırmak çok manıklı bir karar olmaz belirteyim.ekran kartı kötü değil ama oyunlar içinde uzun ömürlü olmaz.Ülkemizde laptop fiyatlarınada baktığımızda.Ama yazılım,mühendislik, iş yada günlük kullanım olsun hafif oyunlar olsun uzun süre götürür diye düşünüyorum kullanıcısı olarak.

şarjı ortalama 6-7 saat götürüyor extreme performansta.Amd güç tüketimi konusunda cidden çok güzel iş çıkarmış.Ayrık ayrık yazdım kusura bakmayın aklıma geldikçe yazıyorum.Klavyeside oldukça güzel bu arada.renklendirme kişisel düzenleme imkanı olarakta cidden hoş.

malzeme kalitesi olarak bahsedecek olursam klavye kasası plastik.üst kapak aliminyum.alt kapak plastik.klavye kasası kaliteli ve aliminyum hissiyatı veren plastik parça kullanmışlar.Klavye tuşları cidden üst seviye kalite olarak.Havalandırması cidden çok ama çok iyi.turbo fanları kullanmıyorum ama test etmek amacıyla sistemi tam yük altında çalıştırdığımda cihaz çok serin çalıştı.Cihaz genel olarak beni çok ama çok tatmin etti.Oyun performansı bu fiyatı kesinlikle haketmeyeceğini düşünüyorum ama bu fiyatada bu seviyede bir laptop yok araştırdığım kadarıyla.Bu fiyat aralığında laptop alacaksan en iyi seçeneklerden biri bu model olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
Bence sana önerim acer filan alma ben çok sorun çektim çok ısınıyordu günlük kullanımda 3saat kullandığımda 94dereceleri buluyordu sattım masaüstü topluyorum

Top Bottom