Neler Yeni

Yardım Acer Nitro 5 Whispermode 2.0 Hazır Değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Deniz Tunç
Merhaba arkadaşlar,bilgisayarımda Whispermode 2.0 hazır değil uyarısı alıyorum neden böyle gözüküyor, bunu nasıl kapatabilirim?

Ekler

• rydr.png
    rydr.png
    133.3 KB · Hit: 146

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
FPS sınırlama yapıyor sadece önemli bir özellik değil. Acerin sitesinden ekran kartı driverini indirirsen kullanabilirrsin sanırım ama gerek yok öyle şeyleri yapmaya bos bir özellik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Deniz Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kullanmayacam da zaten kapalı kalması daha iyi olduğu biliyorum,böyle durması fps de problem yaratır mı ?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kullanmayacam da zaten kapalı kalması daha iyi olduğu biliyorum,böyle durması fps de problem yaratır mı ?
Yaratmaz zaten kapalı şuan özellik. Bir ara bende bug olmuştı sanırım kendiliğinden bu özellik aktif oldu ve pc yeniden başlatınca aktif olmaya devam etti ama burada aktif değil olarak gözüküyordu. Geforce experienceyi silip tekrar yükleyince düzeliyor eğer öyle bir sorun olursa. Bu özelliği kullanmak için de acer sitesinden laptopu bulup sürücüler kısmına girip oradaki ekran kartı driverini indirmen gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Deniz Tunç
Yaratmaz zaten kapalı şuan özellik. Bir ara bende bug olmuştı sanırım kendiliğinden bu özellik aktif oldu ve pc yeniden başlatınca aktif olmaya devam etti ama burada aktif değil olarak gözüküyordu. Geforce experienceyi silip tekrar yükleyince düzeliyor eğer öyle bir sorun olursa. Bu özelliği kullanmak için de acer sitesinden laptopu bulup sürücüler kısmına girip oradaki ekran kartı driverini indirmen gerekir.
Şimdi indiriyorum hocam,VGA_NVIDIA_olarak yazıyor doğru mudur yani geforce exprerience den bağımsız mıdır ?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Şimdi indiriyorum hocam,VGA_NVIDIA_olarak yazıyor doğru mudur yani geforce exprerience de bağımsız mıdır ?
Hcm özelliği kullanmak istemiyorsan neden indiriyorsun ki? uyumlu olmayan driveri kullanınca bu özellik zaten kendiliğinden kapalı yani kullanamazsın. yukarıdaki ssteki gibi. acerin sitesindeki ekran kartının önceki sürümü yani geforce experiencede otomatik güncelleme açıksa yine güncellenir fakat bu hiçbişi yaramayan özellik için eski sürücü kullanmaya gerek yok bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Deniz Tunç
Ha yok problem yaşatmayacaksa öyle kalabilir sorun olmaz benim için,daha oyun testi vs yapmadım da bu özellik fpslere etki ettiğini gördüğümden dolayı konuyu açtım.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,975
Üyeler
168,224
Son üye
Umurta
Top Bottom