İzlediğiniz videoyu atar mısınız?Hocam YouTube'a incelemesini yazıp yorumlara bakarsanız görürsünüz.
Monster veya hp tercih etmiyorum,Ayrıca Acer nitro Asus tufun soğutmasından iyi diye biliyorum.asus veya monster almanı tercih ederim hp de olabilir acer alınmaz
İzlediğiniz videoyu atar mısınız?
Acer alınmaz diyen arkadaşı dinlemeyin.Monster veya hp tercih etmiyorum,Ayrıca Acer nitro Asus tufun soğutmasından iyi diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam videonun yorumlarına videoya değil.Acer alınmaz diyen arkadaşı dinlemeyin.
Bilmeden cevap yazıyor belliki. Videoya bakıyorum şimdi.
Ice Lake, Alder Lake ve Tiger Lake mimarileri 10nm.10. 11. Nesil hep 14 nm ama ?
Videodaki başka model bu değil.Monster veya hp tercih etmiyorum,Ayrıca Acer nitro Asus tufun soğutmasından iyi diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onlar masaüstünde. Mobil olarak 10nm işlemci üretiyor. Örneğin Intel Tiger Lake serisi. Ayrıca intel'in Skylake yani intel core 6000 serisinden önce işlemciler 14nm değildi. Her intel işlemciye 14nm demek yanlıştır.10. 11. Nesil hep 14 nm ama ?
Evet ama gaming serisi hocamVideodaki başka model bu değil.
Videoda olan laptobun işlemcisi İntel.Evet ama gaming serisi hocam
Peki soğutmada aralarında fark varmı?Videoda olan laptobun işlemcisi İntel.
Yani bu sorunlar her modelde olmaz.
İntel işlemcili bazı laptoplarda böyle sorunlar oluyor zaten (Mesela hp pavilion)
Benim attığım Lenovo amd işlemcili sorun çıkacağını sanmam.
Hocam ayrıca bu forumda bı laptopu kullanan arkadas pilde oyun oynanmadığını ve fpsin yarı yarıya düştüğünü söylüyor ayrıca %100 pil ile oyun oynarken 50 dakidada %50ye düşüyor ?Videoda olan laptobun işlemcisi İntel.
Yani bu sorunlar her modelde olmaz.
İntel işlemcili bazı laptoplarda böyle sorunlar oluyor zaten (Mesela hp pavilion)
Benim attığım Lenovo amd işlemcili sorun çıkacağını sanmam.
Aynı model değilse ciddiye almayın.Hocam ayrıca bu forumda bı laptopu kullanan arkadas pilde oyun oynanmadığını ve fpsin yarı yarıya düştüğünü söylüyor ayrıca %100 pil ile oyun oynarken 50 dakidada %50ye düşüyor ?
Hayır.Peki soğutmada aralarında fark varmı?