Neler Yeni

Acer Nitro KG242YM3 monitör alınır mı?

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben aldım yarın gelicek ben de konu açtım. Monitör hakkında kimse kötü bir şey söylemedi ve çoğu alınır dedi.
geldiğinde nasıl olduğunu söyleme şansınız var mı?

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
geldiğinde nasıl olduğunu söyleme şansınız var mı?
Merhaba hocam. Elime dün ulaştı ürün. Valoranmt da denedim. Gayet güzel. Testlerdede bir şey çıkmadı. Sadece hafif bir ghosting var gibi. Ama ghosting testinde bir şey çıkmadı. Olduğunu düşünmemin sebebi de mouse imlecinin hızlı hızlı hareket ettirince arkasında iz bırakması ve sistem ayaralrını kontrol ettim. Ayarlardan dolayı değil. Ama renk kalitesi olsun yenileme hızı olsun bence gayet iyi.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
Merhaba hocam. Elime dün ulaştı ürün. Valoranmt da denedim. Gayet güzel. Testlerdede bir şey çıkmadı. Sadece hafif bir ghosting var gibi. Ama ghosting testinde bir şey çıkmadı. Olduğunu düşünmemin sebebi de mouse imlecinin hızlı hızlı hareket ettirince arkasında iz bırakması ve sistem ayaralrını kontrol ettim. Ayarlardan dolayı değil. Ama renk kalitesi olsun yenileme hızı olsun bence gayet iyi.
teşekkür ederim bende salı günü sipariş verdim yarın ulaşır umarım birşeyi çıkmaz uğraştırmaz geldiğinde deneyeceğim ölü piksel ve ghosting olmasın yeterli zaten

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Testte bir şey çıkmaz çünkü imleçte gördüğünüz şey ghosting değil. Hareketli cisme sabit bakmanızdan kaynaklı gördüğünüz kopya görüntüler. Detaylı bilgi için:
Bunun ghosting olduğunu nereden hangi kanaldan duyduysanız onu bir daha izlemeyin.
@Fantastiktürk bir bilgin varsa bilgilendirir misin bu monitör hakkında?
Hocam incelemesi yok. Ancak yüksek ihtimal geniş gamut bile desteklemeyen bir monitör. Dolayısıyla MAG 256F ya da LG 24GS60F (65F) ya da G244PF E2'nin rakibi değil.

Ghosting olmadığını biliyoruz ama zira alan bir arkadaşa testini yaptırmıştım. Resmini şimdi bulamadım galerimde ama hatırlıyorum.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
Testte bir şey çıkmaz çünkü imleçte gördüğünüz şey ghosting değil. Hareketli cisme sabit bakmanızdan kaynaklı gördüğünüz kopya görüntüler. Detaylı bilgi için:
Bunun ghosting olduğunu nereden hangi kanaldan duyduysanız onu bir daha izlemeyin.

Hocam incelemesi yok. Ancak yüksek ihtimal geniş gamut bile desteklemeyen bir monitör. Dolayısıyla MAG 256F ya da LG 24GS60F (65F) ya da G244PF E2'nin rakibi değil.

Ghosting olmadığını biliyoruz ama zira alan bir arkadaşa testini yaptırmıştım. Resmini şimdi bulamadım galerimde ama hatırlıyorum.
bugün ulaştı elime şuanlık bir sorun yok gibi bende lg 24gs60f düşünüyordum ama alacağım sırada fiyatı çok fazlaydı bunu aldım üzmez umarım

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
bugün ulaştı elime şuanlık bir sorun yok gibi bende lg 24gs60f düşünüyordum ama alacağım sırada fiyatı çok fazlaydı bunu aldım üzmez umarım
hocam aynı olay sende de oluyor mu bilgilendirir misin? Mouse imleci demiştim ya?

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen

konu hakkında pek d fazla bilgim yoktu. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bir forumda görmüştüm galiba bilgiyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani hızlı hareket ettirince baya çok imleç gözüküyor ama normal diye biliyorum
hocam galibaghosting değilmiş o zaman. BEnce zaten sende de varsa aynı şey bu normal bir olaydır.

yani hızlı hareket ettirince baya çok imleç gözüküyor ama normal diye biliyorum
Bir de hocam sana bilgisayardan kendi ekran kartı sürücünden renk ayarı yapmanı öneriririm. Ben yaptım ve çok memnun kaldım. Monitörün renk kalitesi çok iyi geldi bana.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
konu hakkında pek d fazla bilgim yoktu. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bir forumda görmüştüm galiba bilgiyi.

hocam galibaghosting değilmiş o zaman. BEnce zaten sende de varsa aynı şey bu normal bir olaydır.

Bir de hocam sana bilgisayardan kendi ekran kartı sürücünden renk ayarı yapmanı öneriririm. Ben yaptım ve çok memnun kaldım. Monitörün renk kalitesi çok iyi geldi bana.
monitöre bakarken aşağı taraflar daha karanlık gözüküyor sizde de öyle mi acaba

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
monitöre bakarken aşağı taraflar daha karanlık gözüküyor sizde de öyle mi acaba
arkadaki düğmelerde parlaklığı arttırırın ben hatırlamıyorum öyle olup olmadığını ama galiba parlaklığın az

Top Bottom