Neler Yeni

Acer Nitro KG242YM3 monitör alınır mı?

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben aldım yarın gelicek ben de konu açtım. Monitör hakkında kimse kötü bir şey söylemedi ve çoğu alınır dedi.
geldiğinde nasıl olduğunu söyleme şansınız var mı?

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
geldiğinde nasıl olduğunu söyleme şansınız var mı?
Merhaba hocam. Elime dün ulaştı ürün. Valoranmt da denedim. Gayet güzel. Testlerdede bir şey çıkmadı. Sadece hafif bir ghosting var gibi. Ama ghosting testinde bir şey çıkmadı. Olduğunu düşünmemin sebebi de mouse imlecinin hızlı hızlı hareket ettirince arkasında iz bırakması ve sistem ayaralrını kontrol ettim. Ayarlardan dolayı değil. Ama renk kalitesi olsun yenileme hızı olsun bence gayet iyi.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam. Elime dün ulaştı ürün. Valoranmt da denedim. Gayet güzel. Testlerdede bir şey çıkmadı. Sadece hafif bir ghosting var gibi. Ama ghosting testinde bir şey çıkmadı. Olduğunu düşünmemin sebebi de mouse imlecinin hızlı hızlı hareket ettirince arkasında iz bırakması ve sistem ayaralrını kontrol ettim. Ayarlardan dolayı değil. Ama renk kalitesi olsun yenileme hızı olsun bence gayet iyi.
teşekkür ederim bende salı günü sipariş verdim yarın ulaşır umarım birşeyi çıkmaz uğraştırmaz geldiğinde deneyeceğim ölü piksel ve ghosting olmasın yeterli zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,615
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom