Ben sen gibi baba parası yemedim zamanında kardeşim, kaç yaşında adamım ağır konuşmak istemiyorum sana. Kendim çalıştım, kendim aldım. Ve ''Cahil'' ithamını büyüğüne takamazsın. Adabına takın kardeşim, yoksa şutlanırsın burdan. Kendini bir şey sanma bence, 4K IPS gül gibi monitörümden yazıyorum ve TN kullandığım zamanlarımdan dağlar dağlar fark yok. Çözünürlük ve renk doygunluğu haricinde. Adabına takılmanı öneririm sana yoksa ben öğretmek zorunda kalıcam sana adabını. Madem baban verememiş ben verebilirim sana. Liseye giden youtubedan panel nediri felan öğrenmişsindir anca bilgisayar başında. En kötüsünden en iyisine kadar sistemlerim oldu. Gittim tamircilerde çalıştım, onca cihazların BİOS'unu inceledim. Monitör arızalarıyla uğraştım yıllarca, çocuksun senle uğraşmayacağım, gerekli cezayı ben değil yöneticiler verir zaten.Eğer gerçekten 4K IPS monitörden yaziyorsan ve tn çok kötü değil diyorsan, harbiden senden cahili yok
Sözde o kadar deneyimi boşuna yasamissin o zaman. Cahil demiyim de boş insan diyim.
Neyse uzatma artık.
Son düzenleme: