S Sworzy 80+ Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Sworzy Cumartesi, 15:58 #1 Merhaba tatile geldim fakat yanıma farklı bir adaptör almışım bunu kullansam bilgisayarımda herhangi bir sorun olurmu
Merhaba tatile geldim fakat yanıma farklı bir adaptör almışım bunu kullansam bilgisayarımda herhangi bir sorun olurmu
bahtsızkarakter 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1,927 Dahası Reaksiyon skoru 718 İsim Alperen Yılmaz Cumartesi, 15:59 #2 Sworzy yazmış: Merhaba tatile geldim fakat yanıma farklı bir adaptör almışım bunu kullansam bilgisayarımda herhangi bir sorun olurmu Devamı için tıklayın... voltaj ve amper değerleri yakın ise sorun olmaz
Sworzy yazmış: Merhaba tatile geldim fakat yanıma farklı bir adaptör almışım bunu kullansam bilgisayarımda herhangi bir sorun olurmu Devamı için tıklayın... voltaj ve amper değerleri yakın ise sorun olmaz
M MoonWalk 80+ Bronze Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 937 Cumartesi, 23:53 #3 Bir de orijinal ve sağlam bir ürünse sorun olmayacaktır.