Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen gelmez. 4000 TL ye 240hz çok zor.bu fiyata bundan iyisi gelmez mi kesin alınır mı
Muhtemelen gelmez. 4000 TL ye 240hz çok zor.bu fiyata bundan iyisi gelmez mi kesin alınır mı
panel ghosting gibi şeyler oluyormuş monitörlerde veya kronik bir sorun bu monitör böyle bir sorun problem var mı acaba bilmedğimden soruyorumMuhtemelen gelmez. 4000 TL ye 240hz çok zor.
Konudaki yorumların bir kısmında bu cevaplar var dostum. Üste çıkıp okuyabilirsin.panel ghosting gibi şeyler oluyormuş monitörlerde veya kronik bir sorun bu monitör böyle bir sorun problem var mı acaba bilmedğimden soruyorum
Herkes senden gerekli testleri bekliyorÜrünü beğenmedim. Ürün elime 1 saat önce ulaştı ve renkleri çok kötü. Sağdaki Acer olan. Parlaklığı çok kötü monitörün manuel ayar ihtiyacı var. Alıntıyı görüntüle
Bende 400cd asus vg279q var gelince renk farkını atarımDün 144 hz ViewSonic monitör siparişim vardı 3500'e geliyordu, bu monitörü görünce hemen iptal ettim. Ondan önce de IPS Asus düşündüm. Sanırım Asus'ta da bu renk problemleri vardı. Sarımtırak oluyormuş onda da. Bakalım gelince göreceğiz. Ayarla falan kurtulur umarım. Teşekkürler @Ckribrahim
Olur tabii. Ama benim baktığım model Asus TUF Gaming VG249Q1A'di sanırım.Bende 400cd asus vg279q var gelince renk farkını atarım
Sağdaki turuncuya daha yakın gösteriyor gibi geliyor bana renkler ikisindede normal modda sıcak modda değil yani.Sağdakinin rengi daha iyi nasıl beğenmedin anlamadım.
Soldaki de pembeye çalıyor sanki. Bunun doğrusu bir resim üzerinde daha iyi anlaşılabilir belkiSağdaki turuncuya daha yakın gösteriyor gibi geliyor bana renkler ikisindede normal modda sıcak modda değil yani.
Örnek resim varsa at ikisinde de açayım soldaki va panel.Soldaki de pembeye çalıyor sanki. Bunun doğrusu bir resim üzerinde daha iyi anlaşılabilir belki
Asus monitörü iade et 240hz olan kalsın. Monitör zor değiştirilen bir ürün. İlerde işlemci değişirsin zaten FPS yükselir. Şuan ki sisteminde Valaront ve CS:GO'da 240 fps üstü alıyorsundur.sistem i3 12100F 2060li pc mönitör https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg249q1a.html aldık ama mönitör fazla gereksiz olacak sizce iade mi edeyim yoksa gelsin mi şuan ki mönitör ile arasında ne kadar fark olur