Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

dctl0218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Altuğ
Dostlar eline monitör ulaşan bir şeyler açıp hoparlörlerini çekebilir mi merak ettim sesini.

yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Arızalıysa hiç uğraşma direkt iade başlat. Kapından gelip alsınlar yenisini al hocam indirim bitmeden.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sağdaki turuncuya daha yakın gösteriyor gibi geliyor bana renkler ikisindede normal modda sıcak modda değil yani.
Soldaki de pembeye çalıyor sanki. Bunun doğrusu bir resim üzerinde daha iyi anlaşılabilir belki
Aynen öyle soldaki kırmızı soluk. Sağdaki daha sıcak kırmızı. Bende öyle gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 VA 1 IPS monitör var renk farklılığını atıcam birazdan. Monitör geldi kurayım atarım buraya.

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Caner ÇARŞANBA
Dostlar eline monitör ulaşan bir şeyler açıp hoparlörlerini çekebilir mi merak ettim sesini.

Arızalıysa hiç uğraşma direkt iade başlat. Kapından gelip alsınlar yenisini al hocam indirim bitmeden.
hallettim biraz kendi saflığımmış yanlış power tuşuna basıyormuşum ekran açarken :)

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Heyecandan hep heyecandan hayırlı olsun :blobdance:

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
Sadettin Y
hayırlı olsun alan herkese ben de son anda yeistim aldim. Provizyonda bakalım yorumlarinizi bekliyoruz. En cok merak ettigim konu sallanma konusu arkadaslar. Masam da cok sallanıyor bir video ile paylasim yaparsaniz cok sevinirim.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Cem
Aynen öyle soldaki kırmızı soluk. Sağdaki daha sıcak kırmızı. Bende öyle gördüm.

1 VA 1 IPS monitör var renk farklılığını atıcam birazdan. Monitör geldi kurayım atarım buraya.
sana zahmet hocam va 23" samsung kullanıyorum ips 27" ile cok fark olur mu bilemedim.

2780TL

3900TL
bunlararıda değerlendirin.

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
monitör geldi güç gelmiyor monitöre benim şuan niyeyse her şeyi doğru taktım
arkada sağ üst switch'e bas

ben hiç bir monitörde iyi bir hoparlör görmedim, bunun ki vasat yani bu paraya hoparlörü olması bile +

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya

Kral sen objektif adamsın yorumunu bekliyorum.Benimde monitör geldi iş yerinde olduğum için bakamadım.Merak ediyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
b1eafdbd-1344-491b-9884-527e95d2276d.jpg

arkadaşlar ayarlamaya çalışıyorum ama telefon renkleri iyi almıyor yani acer'ın renklerinin doygunluğu biraz düşük geliyor gözüme ama hdr400e alınca daha iyi oluyor bunun ayarı yapmaya çalışıyorum şuan

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar ayarlamaya çalışıyorum ama telefon renkleri iyi almıyor yani acer'ın renklerinin doygunluğu biraz düşük geliyor gözüme ama hdr400e alınca daha iyi oluyor bunun ayarı yapmaya çalışıyorum şuan
Aynen bende tam ona bakıyordum şimdi. Telefon renkleri düzgün vermiyor aynı gibi gösteriyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
ama sadace kırmızıda bu var siyahları diğer monitörümde ki gibi

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar 27 inç falan diye korkmayın. ben de 4 sene 24 inç kullandım. Ve dedim ki neden 27 almadım bu zamana kadar ? Şuan ikinci monitörü aldım çok şükür.Bekleyin beni valorant bebeleri dfgdfgdfhf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,146
Üyeler
162,632
Son üye
Allyv2
Top Bottom