Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

ConquerorXIV

80+ Gold
Aynen bende tam ona bakıyordum şimdi. Telefon renkleri düzgün vermiyor aynı gibi gösteriyor.
koyu turuncu gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

57c0d170-5a2e-4a07-bf78-f17356be3d7e.jpg

acm açınca çok daha iyi gibi sanki @Ckribrahim

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
Monitörü inceleyenler korkutuyorsunuz beni daha kutuyu açmadan iademi edelim yani

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
arkadaşlar kutusundan 240 hz için gerekli olan kablo vs cıkıyor mu ekstradan almamız mı gerekiyor?

ConquerorXIV

80+ Gold
Monitörü inceleyenler korkutuyorsunuz beni daha kutuyu açmadan iademi edelim yani
bu fiyata bu kadar olur max zaten, 240hz 27ınc ıps monitör alıyorsun 165 hz değil bir yerden feragat edilecek mecbur

SadeceSeyf

80+ Gold
240 hz monitörü TV8 izlemek için alıyorsa bu lükstür dostum. O arkadaşında para çok sanırım. 240 hz televizyon görmüş mü hayatında bir sor bakalım.
Şuna beğeni atmışım ama şimdi çok güldüm kral ya :D

Xeeyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut emre
Ya ghosting sorunu az ise direkt alınınır zaten fps oyunu oynıcaksan zaten 240hz korkmana gerek yok renkler çok önemli değil bir tık önemli ama

SadeceSeyf

80+ Gold

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
AOC 24G2U ile karşılaştırma yapıyorum. Net olarak söyleyeyim.
AOC paneli daha iyi. AOC standart ayarlarında
Parlaklık 90 Kontrast 50 en yakın görüntüyü yakaladığımda ayarları buraya tek tek atıcam.
ACER ayarları tamamen kapalı geliyor. Tak çalıştır ile kimse memnun olmaz. Ayar yapmanız gerekiyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
@Ckribrahim hocam sen de bir test yap da, ghosting ben göremedim ki yok zaten bunun olmaması bile almaya fazlasıyla yeter renkleri bir tık solgun olması benim için çok önemli değil çünkü oyuncu monitörü sonuç olarak. alacak arkadaşlar alsın düşünmeye gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
@Ckribrahim hocam sen de bir test yap da, ghosting ben göremedim ki yok zaten bunun olmaması bile almaya fazlasıyla yeter renkleri bir tık solgun olması benim için çok önemli değil çünkü oyuncu monitörü sonuç olarak. alacak arkadaşlar alsın düşünmeye gerek yok
Herkes aynı tip oyun oynamıyor. Oyuncu profilleri farklı. Ben alacaktım mesela renk olayından vazgeçtim. Çünkü ben hikayeli oyun oynuyorum. Esporcular kesinlikle gitsin böyle yüksek hz li monitör alsınlar. Adamlar için bu nimet şu piyasa da bedava ama benim gibi takılanlara renkler daha önemli. Biz zaten oynadığımız oyunlarda o fps değerlerini alamayacağız. Güncel hikayeli oyunlarda ultra ayarlarda 240 fps değerlerini alacak ekran kartı olan adam zaten gider 10-15 bin liraya monitör alır. Esporcular yada daha çok o alana yoğunlaşanlar kaçırmasın bu fiyatlara bulunmaz.

ConquerorXIV

80+ Gold
Herkes aynı tip oyun oynamıyor. Oyuncu profilleri farklı. Ben alacaktım mesela renk olayından vazgeçtim. Çünkü ben hikayeli oyun oynuyorum. Esporcular kesinlikle gitsin böyle yüksek hz li monitör alsınlar. Adamlar için bu nimet şu piyasa da bedava ama benim gibi takılanlara renkler daha önemli. Biz zaten oynadığımız oyunlarda o fps değerlerini alamayacağız. Güncel hikayeli oyunlarda ultra ayarlarda 240 fps değerlerini alacak ekran kartı olan adam zaten gider 10-15 bin liraya monitör alır. Esporcular yada daha çok o alana yoğunlaşanlar kaçırmasın bu fiyatlara bulunmaz.
aynen, bu fiyata ne bekliyordun gayet iyi bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben fps oyuncusu değilim ıps olmasa almazdım. renkleri yeteri kadar iyi diyebilirim iki monitör arasında farkı herkes anlamayabilir. burada bu monitörü övecek değilim ama 240hz yani...

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
240 hz yaptıktan sonra ms düşürmek için bir modu aktif ettiğimizde %30 parlaklık kısıldığını söylediler çok etikliyor mu ?

Top Bottom