ConquerorXIV
80+ Gold
yok öyle bir durum240 hz yaptıktan sonra ms düşürmek için bir modu aktif ettiğimizde %30 parlaklık kısıldığını söylediler çok etikliyor mu ?
yok öyle bir durum240 hz yaptıktan sonra ms düşürmek için bir modu aktif ettiğimizde %30 parlaklık kısıldığını söylediler çok etikliyor mu ?
Ben HDR ile kurtaracağını düşünüyorum açıkcası.İnternet de bir kaç video ile kendi monitörümü kıyasladım.Benim monitörden tok renkleri var oyunda.Yine de gelince şu kötü günler birazcık geçsin destek olalım ondan sonra inceleme atabilirim belkiHerkes aynı tip oyun oynamıyor. Oyuncu profilleri farklı. Ben alacaktım mesela renk olayından vazgeçtim. Çünkü ben hikayeli oyun oynuyorum. Esporcular kesinlikle gitsin böyle yüksek hz li monitör alsınlar. Adamlar için bu nimet şu piyasa da bedava ama benim gibi takılanlara renkler daha önemli. Biz zaten oynadığımız oyunlarda o fps değerlerini alamayacağız. Güncel hikayeli oyunlarda ultra ayarlarda 240 fps değerlerini alacak ekran kartı olan adam zaten gider 10-15 bin liraya monitör alır. Esporcular yada daha çok o alana yoğunlaşanlar kaçırmasın bu fiyatlara bulunmaz.
senin değerlendirmeni bekliyoruz hocam? bu fiyata alınır mı ?dizi-film icinde kullanılır mı vs vs.AOC 24G2U ile karşılaştırma yapıyorum. Net olarak söyleyeyim.
AOC paneli daha iyi. AOC standart ayarlarında
Parlaklık 90 Kontrast 50 en yakın görüntüyü yakaladığımda ayarları buraya tek tek atıcam.
ACER ayarları tamamen kapalı geliyor. Tak çalıştır ile kimse memnun olmaz. Ayar yapmanız gerekiyor.
Ya bence o kadarda kötü değildir ya oynanır bencebence bu fiyata kesinlikle alınır ama sadece hikayeli oyunlar ve dizi film için alınmaz. Çoğunlukla fps oyunu oynayan için diğer türlü 165 hz daha iyi panelli almak daha iyi olur
Ya bence o kadarda kötü değildir ya oynanır bence
dediğin kadar kesinlikle değil benim karşılaştırdığım monitör 2k ıps paneli güzel olan bir monitörmonitör 240hz fakat ilk çıkan 2018 model auo panel kullandığı için sanırım renkler çok kötü. parlaklık az. tn panel bile görüş açısı olarak benzer kötülükte. birde overdrive ayarı kötü inverse ghosting yapıyor.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
şu monitörü almak daha mantıklı olur sıfırı 5600 TL civarına stoğa giriyor ara ara.
yada ikinci elde 4500 civarına almak daha mantıklı olur. yeni seri panel kullanıyor.
DELL S2522HG 24.5 240Hz 1ms Fast IPS Full HD sahibinden.comda - 1077884042
DELL S2522HG 24.5 240Hz 1ms Fast IPS Full HD sahibinden.comda - 1077884042www.sahibinden.com
Dell 24.5" S2522HG 240Hz 1ms Gaming Monitör sahibinden.comda - 1059027803
Dell 24.5www.sahibinden.com
Millet 2.3k'ya çin malı 165 hz alıyor. Bunlar 1.4k daha koy şunu al bunu al diyor ahahahaahahhahahah Herkeste maddi durum o kadar olmayabiliyor arkadaşlar. Gayet güzel görüntüler. 15 yıl önce tüplü kullanıyorduk o kadar da abartmanın alemi yok Buradaki çoğu kişi normal bir ev kullanıcısı benim nezdimde.renkler ve panel kötü demiyorum ki değil, bende hikayeli oyun oynuyorum zaten hiç bir fps oyunu oynamıyorum ama yine de fena değil diyebiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğin kadar kesinlikle değil benim karşılaştırdığım monitör 2k ıps paneli güzel olan bir monitör
Kardeşim ellerine sağlık. Uzun zamandır 27" 240Hz monitör kovalıyordum indirimde. Bu çok iyi oldu. PRIME100 kuponuyla 4.299 TL'ye aldım. Vade farksız 6 taksit yaptırdım. Teşekkürler.Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.
Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.
Ürün Linki
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
Ben kendim aldım zaten dostum.senin değerlendirmeni bekliyoruz hocam? bu fiyata alınır mı ?dizi-film icinde kullanılır mı vs vs.
koyu turuncu gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
acm açınca çok daha iyi gibi sanki @Ckribrahim
Ayarları paylaşıyorum.Dedim renk ayarı gerekiyor diye. Ayarları paylaşmanı bekliyorum.