Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,803
İsim
Kerem Çavuş
24 saat vaktim var yani peki şey yapabilir miyim paparadan bir tek kullanımlık kart oluştursam limitinide 5 TL yapsam gerçekten ödeme yapacağım zaman kart bilgilerini değiştirebiliyor muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

acil cevap ona gore yapicam
evet kararsız olan herkes öyle yapıyor ödeme aracını kontrol et seçeneği çıkıyor sonra normal kartını seçince düzeliyor

SadeceSeyf

80+ Gold
24 saat vaktim var yani peki şey yapabilir miyim paparadan bir tek kullanımlık kart oluştursam limitinide 5 TL yapsam gerçekten ödeme yapacağım zaman kart bilgilerini değiştirebiliyor muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

acil cevap ona gore yapicam
evet yeni kart eklersin onla ödeme yaparsın

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
Renkler çok canımı sıktı iade edicem gibi varmı benim gibi hoşnut olmayan?

dctl0218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Altuğ
Monitör elime ulaştı. Ölü piksel veya ghosting yok. Açıkçası 75 hz'den geçiş yaptığım için ben çok beğendim. Renkleri de eski monitörüme bakarak yapmaya çalıştım. Şu ayarlar bana yetti belki birinin işine yarar.
2j5tuk1.jpg

Parlaklığı da sonradan 90'a aldım. Tam istediğim gibi oldu.

Shaco

80+ Bronze
Az önce kolay gelsin tarafından arandım. Benim paketin barkodunda hata olmuş. Monitörü başkasına verdiler büyük ihtimalle. Arayıp iade işlemi yapılacağı söylendi. :D MH ile iletişime geçtim 72 saat bekleyin dedi onlarda. Monitörü kullanan yorum yapsında iyi değilse uğraşmayayım arkadaşlar.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,803
İsim
Kerem Çavuş
Az önce kolay gelsin tarafından arandım. Benim paketin barkodunda hata olmuş. Monitörü başkasına verdiler büyük ihtimalle. Arayıp iade işlemi yapılacağı söylendi. :D MH ile iletişime geçtim 72 saat bekleyin dedi onlarda. Monitörü kullanan yorum yapsında iyi değilse uğraşmayayım arkadaşlar.
uğraş knk harbi güzel :D

MCG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Can Gazioğlu
benim de yarım saat önce geldi monitör. kurdum direk ölü piksel ve ghosting testi yaptım. ölü piksel çıkmadı. ghosting te çıkmadı. ne yalan söyleyim 240 hz olunca ghosting olur demiştim ama. bende sadece sol altta kısımda ufak bir ışık sızması var oda ıps için normal başka bir yerde göremedim. akşam olunca daha iyi anlaşılır ışık sızması. alacak arkadaşlar alsın kaçırmasın. bu fiyata 240hz ıps bedava. tek sıkıntı ayakları çok sallanıyor.

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erhan Erhan
Arkadaşlar 2 monitör yan yana koyunca birebir aynı renk ayarını tutturmak çok zor. Renk ölçümü yapan cihaz kullanmanız gerekir ki farklı panel olduğu için yine tam olarak tutturamazsınız.

dctl0218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Altuğ
Arkadaşlar 2 monitör yan yana koyunca birebir aynı renk ayarını tutturmak çok zor. Renk ölçümü yapan cihaz kullanmanız gerekir ki farklı panel olduğu için yine tam olarak tutturamazsınız.
Benim için renk ölçüm cihazı gözlerim hocam :D Gözüme hoş geldiği noktada bırakıyorum işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,424
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777
Top Bottom