Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

SadeceSeyf

80+ Gold

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Onur
kullanan arkadaşlar güzel görüntü kalitesi ayarı yapabiliyorsa paylaşsın cidden görüntü kalitesi çok geri

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
İnsanlar duyarlı olmakla hadsizliği karıştırıyor artık.Çalışmak yerine gidip AFAD için gönüllü olsaydın deseydin.Ne alaka bir de siparişinle onu anlamadım iyice kafası sulandı insanların.Durum kötü ve fazlasıyla ciddi farkındayım ama bölgeye gelen insanlara bile artık gelmeyin diyorlar.Konuyla alakalı uzmanlığın yoksa para,eşya,temel ihtiyaç vs yardımı dışında ne yapabilirsin anlamıyorum.
Haklısınız hocam. Hani elimizden gelen bağış dışında bir şey de yok. Burdan kalkıp gitsem yüksek ihtimalle yolda kalırım ya da yapacak bir şeyim olmaz. Ülkece herkes elini taşın altına koydu ve koyuyor zaten. Umarım daha fazla can kaybı yaşamayız. Hepimizin başı sağolsun

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Monitörüm geldi kullanıyorum. MS düşürme işlemini yapmak için hangi ayarı açmak gerekiyor ?

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Aras Şimşek
garantisi kaç yıldı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
hocam siz dell renk olarak önde demişsiniz ama bana sanki acer daha renk olarak iyi geldi. valorantta iki ekrana dikkatli bakınca renk canlılığı olarak acer önde silah renklerine ve alan renklerine bakınca net gözüküyor. tabi buradan farklı da gözükebilir canlı gözle görmediğimiz için.. dediğiniz gibi 27' büyük katılıyorum ama güzel sonuçta 24 saat oyun oynayacak halimiz yok video film edit vs için birebir. Ben beğendim acer bence iyi fırsat şuan.
aşağı resmini attıklarım dışında hocam aklıma gelen benq xl2740, asusun 280hz bir modeli, alienware 360hz ve aklıma dahi gelmeyen bir ton monitör kullandım. monitörlere karşı bir ilgim var fırsat yakalayınca alıyorum çok azını iade ediyorum yada kullanıp satıyorum.

gelelim acer monitöre. daha önce hiç acer marka monitör kullanmamıştım. 240hz veriyor mu? evet. monitör hızlı mı? evet. en hızlısı mı? hayır. daha iyileri mevcut.

renk olarak zaten kırmızı diye bir şey yok direk turuncu olarak gelmiş fabrika ayarıyla. ben biraz kurcaladım ama olması gereken tonları bulamadım.

diğer renkler mavide biraz sorun gördüm fakat öyle kafaya takılacak kadar yani kırmızı kadar değil.

osd ayarları oldukça iyi fakat daha iyi olabilirdi yinede fiyatına göre tatmin eder hatta fiyatını baz alırsak üst seviye kalmış diyebilirim.

standı konuşmaya gerek yok zaten berbat. yani şu monitöre şu stand yazık etmişler. anlıyorum fiyattan kısmak için koymamışlar ama bu kadar rezilini koymasalardı iyiymiş.

parlaklık olarak yeterli değil. bunu mat bir ekrana sahip olmadığını baz olarakta söylüyorum kimisi alır %30 parlaklıkta kullanır ben bir şey diyemem. ama oda ışığını açınca veya dışardan gündüzleri ışık vurdukça üzebilir. üzüyorda zaten.

input lagı ölçme şansım yok fakat ben bir gecikme hissetmedim. incelemeleride o yönde gözüküyor zaten.

paneli çerçeveye oturtma konusunda başarılı diyebilirim öyle köşesinde bucağında açıklık yada herhangi problem teşkil edecek bir durum yok.

%99 srgb olan bir monitörün renkleri gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni. ayrıca black equ ayar var yada yok gibi olmuş açsanda bir fayda sağlamıyor.

color vibrance ayarı varsa ben henüz bulamadım ama olması gerekir mi? böyle bir monitörde bence gerekli.

monitörü agresif ayarlara getirince inverse ghosting oluyor fakat standart kullanırsanız problem yok. he öyle aman aman oynanmayacak kadar mı oluyor derseniz evet fakat her monitör böyle oluyor agresif ayarlarda. olmayanda zaten biton para.

genel olarak değerlendirmem alınır mı? bu fiyata günümüz şartlarında evet. peki sen olsaydın alır mıydın derseniz almazdım.

ben 3-5 ayda bir monitör değiştiriyorum bunu alacak adam belki 5 sene kullanacak o yüzden kalite olarak ne alınır ne alınmaz diyeyim yani. ama ben olsam ve uzun süreler kullanacak olsam tercih etmezdim. ülkede paranın değeri yok 2 bin koyar başka marka alırdım aklımda 240hz alma fikri varsa.

Ekler

• MON1.jpg
    MON1.jpg
    31 KB · Hit: 96
  • mon2.jpg
    mon2.jpg
    27.6 KB · Hit: 99
  • mon3.jpg
    mon3.jpg
    17.5 KB · Hit: 89
  • mon4.jpg
    mon4.jpg
    19.2 KB · Hit: 90
  • mon5.jpg
    mon5.jpg
    40.9 KB · Hit: 88
  • mon6.jpg
    mon6.jpg
    36.9 KB · Hit: 92
  • mon7.jpg
    mon7.jpg
    35.8 KB · Hit: 94

MCG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Can Gazioğlu
aşağı resmini attıklarım dışında hocam aklıma gelen benq xl2740, asusun 280hz bir modeli, alienware 360hz ve aklıma dahi gelmeyen bir ton monitör kullandım. monitörlere karşı bir ilgim var fırsat yakalayınca alıyorum çok azını iade ediyorum yada kullanıp satıyorum.

gelelim acer monitöre. daha önce hiç acer marka monitör kullanmamıştım. 240hz veriyor mu? evet. monitör hızlı mı? evet. en hızlısı mı? hayır. daha iyileri mevcut.

renk olarak zaten kırmızı diye bir şey yok direk turuncu olarak gelmiş fabrika ayarıyla. ben biraz kurcaladım ama olması gereken tonları bulamadım.

diğer renkler mavide biraz sorun gördüm fakat öyle kafaya takılacak kadar yani kırmızı kadar değil.

osd ayarları oldukça iyi fakat daha iyi olabilirdi yinede fiyatına göre tatmin eder hatta fiyatını baz alırsak üst seviye kalmış diyebilirim.

standı konuşmaya gerek yok zaten berbat. yani şu monitöre şu stand yazık etmişler. anlıyorum fiyattan kısmak için koymamışlar ama bu kadar rezilini koymasalardı iyiymiş.

parlaklık olarak yeterli değil. bunu mat bir ekrana sahip olmadığını baz olarakta söylüyorum kimisi alır %30 parlaklıkta kullanır ben bir şey diyemem. ama oda ışığını açınca veya dışardan gündüzleri ışık vurdukça üzebilir. üzüyorda zaten.

input lagı ölçme şansım yok fakat ben bir gecikme hissetmedim. incelemeleride o yönde gözüküyor zaten.

paneli çerçeveye oturtma konusunda başarılı diyebilirim öyle köşesinde bucağında açıklık yada herhangi problem teşkil edecek bir durum yok.

%99 srgb olan bir monitörün renkleri gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni. ayrıca black equ ayar var yada yok gibi olmuş açsanda bir fayda sağlamıyor.

color vibrance ayarı varsa ben henüz bulamadım ama olması gerekir mi? böyle bir monitörde bence gerekli.

monitörü agresif ayarlara getirince inverse ghosting oluyor fakat standart kullanırsanız problem yok. he öyle aman aman oynanmayacak kadar mı oluyor derseniz evet fakat her monitör böyle oluyor agresif ayarlarda. olmayanda zaten biton para.

genel olarak değerlendirmem alınır mı? bu fiyata günümüz şartlarında evet. peki sen olsaydın alır mıydın derseniz almazdım.

ben 3-5 ayda bir monitör değiştiriyorum bunu alacak adam belki 5 sene kullanacak o yüzden kalite olarak ne alınır ne alınmaz diyeyim yani. ama ben olsam ve uzun süreler kullanacak olsam tercih etmezdim. ülkede paranın değeri yok 2 bin koyar başka marka alırdım aklımda 240hz alma fikri varsa.
elinize sağlık hocam açıklama ve inceleme için. Alacak arkadaşlar için de bir fikir olmuş oldu. Dediğiniz gibi bu fiyat bandında iyi ama bütçeye biraz daha ekleyerek iyisi alınabilir. Elinize sağlık tekrardan.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Onur

siz iade mi etceksiniz satıcakmısınız peki ürünü

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
siz iade mi etceksiniz satıcakmısınız peki ürünü
almak isteyen biriniz varsa ankara içinde aldığım fiyata (4200) verebilirim. yoksa iade ederim yada belli bir müddet kullanıp satarım. şuanda zaten al-sat için mantıklı bir ürün değil.

mdaghan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Dağhan
1080p 22' 60hz biraz eski bir samsung monitörden geçtim benim gibi standart kullanıcıyı memnun edebileceğini düşünüyorum. Evet renkleri çok doğru veriyor diyemem ama normal kullanımda beni rahatsız etmiyor, ayarlarla bi tık oynanabilir. Ben geneliyle memnunum bu fiyat aralığında 240 hz monitör görmedim hiç yakın zamanda. Boyutu 22den sonra baya büyük geldi ama zamanla alışılır. 27 inch ve fhd olması benim açımdan sorun gibi gelmedi gözünü monitörün dibine sokmadan pikseller sayılmıyor. 60dan 240hz geçiş baya fark ettirdi akıcılık olarak ama tabii oynanışa çok yansıdığını söyleyemem bilek daha önemli :). 240hz geçince parlaklığın düştüğü iddiası doğru değil. Stant bok gibi ne yazık ki açısı bile değişmiyor hiçbir ayarı yok takıyon kalıyo öyle.(stant monitöre takarken bi klik olması lazım bakın yerine oturması zor biraz oturmadığından sallanıyor olabilir bende çok sallanmıyo) Hoparlörü iyi ses kalitesi beklemiyorsan gayet iş görüyor açar bir şeyler izlersin konsol oyununu oynarsın ve jak çıkışı olması güzel kulaklık, hoparlör takabilmek açısından. Çerçevesi gayet ince alt kısmı hariç şık bi görüntüsü var bence. Diğer arkadaşlar yaşadı mı bilmiyorum ama ben kutusundan çıkarmakta aşırı zorlandım straforu yapıştırmışlar sanki kutuya. Son olarak kampanyadan haberdar eden arkadaşa teşekkür edip ricasını yerine getirmeyi unutmayalım arkadaşlar alsak da almasak da gönlünüzden ne koparsa gün birlik olma günü

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.

Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.

Ürün Linki

Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
reis siparis verdim yarin gelecekte
kullanan arkadaşlar güzel görüntü kalitesi ayarı yapabiliyorsa paylaşsın cidden görüntü kalitesi çok geri
valla kral iki üç ayar yaptım ve denetim masasından vibrance 100 çektim mis gibi görübtüsü var ölü piksel yok ghosting yok ışık sızması yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
1080p 22' 60hz biraz eski bir samsung monitörden geçtim benim gibi standart kullanıcıyı memnun edebileceğini düşünüyorum. Evet renkleri çok doğru veriyor diyemem ama normal kullanımda beni rahatsız etmiyor, ayarlarla bi tık oynanabilir. Ben geneliyle memnunum bu fiyat aralığında 240 hz monitör görmedim hiç yakın zamanda. Boyutu 22den sonra baya büyük geldi ama zamanla alışılır. 27 inch ve fhd olması benim açımdan sorun gibi gelmedi gözünü monitörün dibine sokmadan pikseller sayılmıyor. 60dan 240hz geçiş baya fark ettirdi akıcılık olarak ama tabii oynanışa çok yansıdığını söyleyemem bilek daha önemli :). 240hz geçince parlaklığın düştüğü iddiası doğru değil. Stant bok gibi ne yazık ki açısı bile değişmiyor hiçbir ayarı yok takıyon kalıyo öyle.(stant monitöre takarken bi klik olması lazım bakın yerine oturması zor biraz oturmadığından sallanıyor olabilir bende çok sallanmıyo) Hoparlörü iyi ses kalitesi beklemiyorsan gayet iş görüyor açar bir şeyler izlersin konsol oyununu oynarsın ve jak çıkışı olması güzel kulaklık, hoparlör takabilmek açısından. Çerçevesi gayet ince alt kısmı hariç şık bi görüntüsü var bence. Diğer arkadaşlar yaşadı mı bilmiyorum ama ben kutusundan çıkarmakta aşırı zorlandım straforu yapıştırmışlar sanki kutuya. Son olarak kampanyadan haberdar eden arkadaşa teşekkür edip ricasını yerine getirmeyi unutmayalım arkadaşlar alsak da almasak da gönlünüzden ne koparsa gün birlik olma günü
Bende Asus tuf gayming vg249q vardı amazona değişime gönderdim değişimi iptal edip iade edeceğim bugün bu üründen siparis verdim sizce hangisini almalıyım bu ürünü iptal mi edeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,327
Üyeler
169,560
Son üye
BloodMeisteR
Top Bottom