Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

SadeceSeyf

80+ Gold
Söylemeyi çekindim de bana teslim eden kargocu abi kardeşim zamanı mıydı diye laf etti bir şey diyemedim. Biraz vicdan azabı da çektim ne diyeceğimi bilmiyorum
Hayır ben anlamıyorum burada dağıtım yapan kargocular yatacak mı? Zaten gidecek şeyleri Kaymakamlık Okullar tırlarla gönderiyor. Amazondan aldığımız yardım kumanyaları direk neredeyse oradan olması gereken bölgelere gidiyor. Bu fırsat yatacaklar mı onuda anlamadım. Yardım etmek isteyen işini gücünü birakip gidiyor gidemeyen bizim gibi para yardımı veya okullara gidecek ürünleri veriyor. Saçmalık

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,803
İsim
Kerem Çavuş
aşağı resmini attıklarım dışında hocam aklıma gelen benq xl2740, asusun 280hz bir modeli, alienware 360hz ve aklıma dahi gelmeyen bir ton monitör kullandım. monitörlere karşı bir ilgim var fırsat yakalayınca alıyorum çok azını iade ediyorum yada kullanıp satıyorum.

gelelim acer monitöre. daha önce hiç acer marka monitör kullanmamıştım. 240hz veriyor mu? evet. monitör hızlı mı? evet. en hızlısı mı? hayır. daha iyileri mevcut.

renk olarak zaten kırmızı diye bir şey yok direk turuncu olarak gelmiş fabrika ayarıyla. ben biraz kurcaladım ama olması gereken tonları bulamadım.

diğer renkler mavide biraz sorun gördüm fakat öyle kafaya takılacak kadar yani kırmızı kadar değil.

osd ayarları oldukça iyi fakat daha iyi olabilirdi yinede fiyatına göre tatmin eder hatta fiyatını baz alırsak üst seviye kalmış diyebilirim.

standı konuşmaya gerek yok zaten berbat. yani şu monitöre şu stand yazık etmişler. anlıyorum fiyattan kısmak için koymamışlar ama bu kadar rezilini koymasalardı iyiymiş.

parlaklık olarak yeterli değil. bunu mat bir ekrana sahip olmadığını baz olarakta söylüyorum kimisi alır %30 parlaklıkta kullanır ben bir şey diyemem. ama oda ışığını açınca veya dışardan gündüzleri ışık vurdukça üzebilir. üzüyorda zaten.

input lagı ölçme şansım yok fakat ben bir gecikme hissetmedim. incelemeleride o yönde gözüküyor zaten.

paneli çerçeveye oturtma konusunda başarılı diyebilirim öyle köşesinde bucağında açıklık yada herhangi problem teşkil edecek bir durum yok.

%99 srgb olan bir monitörün renkleri gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni. ayrıca black equ ayar var yada yok gibi olmuş açsanda bir fayda sağlamıyor.

color vibrance ayarı varsa ben henüz bulamadım ama olması gerekir mi? böyle bir monitörde bence gerekli.

monitörü agresif ayarlara getirince inverse ghosting oluyor fakat standart kullanırsanız problem yok. he öyle aman aman oynanmayacak kadar mı oluyor derseniz evet fakat her monitör böyle oluyor agresif ayarlarda. olmayanda zaten biton para.

genel olarak değerlendirmem alınır mı? bu fiyata günümüz şartlarında evet. peki sen olsaydın alır mıydın derseniz almazdım.

ben 3-5 ayda bir monitör değiştiriyorum bunu alacak adam belki 5 sene kullanacak o yüzden kalite olarak ne alınır ne alınmaz diyeyim yani. ama ben olsam ve uzun süreler kullanacak olsam tercih etmezdim. ülkede paranın değeri yok 2 bin koyar başka marka alırdım aklımda 240hz alma fikri varsa.
2k viewsonicte 1mste kararma olayı var mı 2k olarak da onu almayı düşünüyodum

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
2k viewsonicte 1mste kararma olayı var mı 2k olarak da onu almayı düşünüyodum
hayır yok fakat input lagı yüksek bir model olarak geçiyor incelemelerde.

daha önce asus vg27aq modelini kullandım fakat viewsonic daha iyi bence. osd menüsü ve ek ayarları daha iyi. asusun standı güzel bunun kötü. renk olarak ikiside çok başarılı.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Hayır ben anlamıyorum burada dağıtım yapan kargocular yatacak mı? Zaten gidecek şeyleri Kaymakamlık Okullar tırlarla gönderiyor. Amazondan aldığımız yardım kumanyaları direk neredeyse oradan olması gereken bölgelere gidiyor. Bu fırsat yatacaklar mı onuda anlamadım. Yardım etmek isteyen işini gücünü birakip gidiyor gidemeyen bizim gibi para yardımı veya okullara gidecek ürünleri veriyor. Saçmalık
hocam benımki bugn geldi ips diye aldık lcd ekran çıktı :DDD ips değil

SadeceSeyf

80+ Gold

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Çok mu kötü görüntü kral ya
Kral monitörü takmadım daha pc eski oldugu için takamıuorum yeni pc pzartesi gelecek ips ise sıkıntı yok ama güzel duruyor görünüm iyi büyüklüğüde iyi bakacaz ya hayırlısı 4.2kya 240hz 0.1 ms ips panel monitörü nerde bulcan vardır bi bokluk 😂

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.

Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.

Ürün Linki

Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
Kral monitör hakkında son yorumun nedir

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Reis bok yoluna gittik diye düşünüyorum ben sırf ips diye aldım herkes öyle dedi araştırdım bazı yerde ips yazıyor bazı yerde yazmıyor kutuda hiç biyerde yazmıyor bok yoluna gittik yani ama görünüm olarak idare eder son yorum takıp bakacaz kral ama iyi gibi

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu ne kanka

SadeceSeyf

80+ Gold
Olum ben böyle bir şey yazmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Kral ben başka bir yerden hesaba giriş yapıyor muyum bakar mısın.

Top Bottom