Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

Shaco

80+ Bronze
Kanka ben monitörün görüntü açısından pivot olsa asusu tokatlayacağına inanıyorum. Ya zaten bana kalırsa gerçekten kalite isteyen birisi gitsin MSİ alsın abi. Monitörün renk ve mod ayarları efsane.Kardeşime almıştım geçen bakayım dedim bir mod var valoda hile resmen
Kanka imzamda ki Acer var ana ekran olarak. Bunu 2.ekran yapıcam işlemciden dolayı kullanamam full hd şuan da. Veya ileride hanıma pc dizerim bi tane ona veririm.Şuan ki fiyatlarda daha makul yok gibi geldi bana ama kolay gelsin monitörü başkasına vermiş 2 tane barkod koymuşlar üstüne bana geliyordu yolda başkasına teslim ettiler :D Pazartesiyi bekliyorum görüşücem MH ile tekrar.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
hocam adaptive sync var zaten bu gsync diye supheliydim ama sıkıntı olmadı bende
Nasıl yani knk bana dün geldi monitörde bugunde pc geldi bugun hepsinin kurulumu yapacam pc amd rx6700ekran kartı var desteklermi bide bu sync noluyor yani adaptive bilmem ne aydınlatırmısınız

SadeceSeyf

80+ Gold
Kanka imzamda ki Acer var ana ekran olarak. Bunu 2.ekran yapıcam işlemciden dolayı kullanamam full hd şuan da. Veya ileride hanıma pc dizerim bi tane ona veririm.Şuan ki fiyatlarda daha makul yok gibi geldi bana ama kolay gelsin monitörü başkasına vermiş 2 tane barkod koymuşlar üstüne bana geliyordu yolda başkasına teslim ettiler :D Pazartesiyi bekliyorum görüşücem MH ile tekrar.
Nasıl böyle bir şey oluyor kral ya :D Ben de kendi evimi düzüyorum. Az önce mngden aradilar dedim böyle böyle 1 kata taşınıyorum.Adam abi allah senden razı olsun bu mahallede bi sana geliyorum helal olsun falan dedi şaşırdım :D

bu şekil oldum yemin ediyorum dfhgdfgsdfgsdfg
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani knk bana dün geldi monitörde bugunde pc geldi bugun hepsinin kurulumu yapacam pc amd rx6700ekran kartı var desteklermi bide bu sync noluyor yani adaptive bilmem ne aydınlatırmısınız
Ya daha senkronize çalışıyor parçalar işte. Mesela Asusda tam ekrana aldığım zaman veya almadığım zaman ekran kaymaları oluyordu
G-Sync-Nedir-Nasil-Etkinlestirilir-kapak.jpg

Shaco

80+ Bronze
Nasıl böyle bir şey oluyor kral ya :D Ben de kendi evimi düzüyorum. Az önce mngden aradilar dedim böyle böyle 1 kata taşınıyorum.Adam abi allah senden razı olsun bu mahallede bi sana geliyorum helal olsun falan dedi şaşırdım :D

Bende daha önce yaşamadım böyle bir şey kankam ya :D Aynı pakete 2 barkod koymuşlar. Bana sms geldi 2 saate adresteyiz diye,takip ediyordum sokağa girdi geri döndü araç :D Sonra kolay gelsinden aradılar böyle böyle diye. MH kargo şirketine yazılı bildirimde bulunucam 72 saat bekleyin dedi.Pazartesi göreceğiz ne olacağını.Şoförleri falan değişmiş kolay gelsinin bir de normalde şahsi telefonundan arıyordu adam.Ev ile iş çok yakın olduğunu biliyordu. Abi işte misin evde misin nereye bırakayım diyordu :D Çikolata kek şipariş edip adamın çocuklara gönderiyordum arada ah bünyamin abi bıraktın gittin işi ne hallere düştük :D

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil

Ya daha senkronize çalışıyor parçalar işte. Mesela Asusda tam ekrana aldığım zaman veya almadığım zaman ekran kaymaları oluyordu
Alıntıyı görüntüle
Sağdaki gibi olsa nası oynıcaz 😂😂

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
Kargo geldi benim de şuan içinden hem hdmı hem display port çıkması da güzel :)

Kargo geldi benim de şuan içinden hem hdmı hem display port çıkması da güzel :)

Ekler

• IMG-20230211-WA0000.jpg
    IMG-20230211-WA0000.jpg
    101.5 KB · Hit: 81
  • IMG-20230211-WA0001.jpg
    IMG-20230211-WA0001.jpg
    172.6 KB · Hit: 84

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Bunu amd ekran kartında kullanamıyormuyuz ve ya ne oluyor kullanırsak ?

Top Bottom