SadeceSeyf
80+ Gold
aaaa ben onu unuttum ya sağol kusura bakamsn arkadaşKim dedi kullanamıyoruz ? Adaptive, Free ve G Sync desteği var.
aaaa ben onu unuttum ya sağol kusura bakamsn arkadaşKim dedi kullanamıyoruz ? Adaptive, Free ve G Sync desteği var.
Valla bende kurdum sisteme monitörü ölü pikseli açtım. Bir baktım 7-8 tane ölü piksel var. Bazı renklerde görünüyordu çok üzülmüştüm. Sonra parmağımla silme hareketi yapınca geçti.bi deneyim aklıma kurt düşürdün yoksa değişime yollayacağım![]()
kanka yukarda biri atmis. mouse kaydirinca anlik olarak arkadasin attigi fotodaki gibi kayma oluyor. Rahatsiz etmeyeni etmez ama eder bir zaman sonra. 6600xt var bende de radeon ayarlardan adaptivesync acinca sorundan kurtulursun.Nasıl yani knk bana dün geldi monitörde bugunde pc geldi bugun hepsinin kurulumu yapacam pc amd rx6700ekran kartı var desteklermi bide bu sync noluyor yani adaptive bilmem ne aydınlatırmısınız
evet ps5de 4k veriyordu. ben de tam yazacaktım.O değilde monitör 4k görüntü veriyor ?
Alıntıyı görüntüle
İşte bu olaya sevindim. 90 derece hdmi kablom vardı kullanamayacağım diyordum iyi oldu bunu duymam.Monitörüm geldi
Hazır ayarlardan grafik modunu seçtim. Renkler beni tatmin etti. (bundan önce MSI Curved, Asus TUF kullandım. Hala duruyorlar ama diğer ofisimde)
HDMI 2.0 ile 240hz aldım.
Sevmediğim tek nokta, masa sabit değilse çok sallanması. Onun dışında keşke biraz yükseklik ayarı olsaydı.
sanırım üstten 2. tuşa bas sonra en alttaki tuşa bas tekrardan üstten 2. tuşa bas menü geliyordu öyle hatırlıyorummonitörü default ayarlara sıfırlama ayarını bulabilen var mı? öyle bir ayar yok gibi gözüküyor
Neden iade edeceksinizben iade edeceğim gibi