renk kalitesini beğenmedim.Neden iade edeceksiniz
renk kalitesini beğenmedim.Neden iade edeceksiniz
İmzamdaki laptop'u bağlasam sıkıntı yaşar mıyım?Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.
Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.
Ürün Linki
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
Değişim isteMonitörü Gigabayte 24f2 ile yanyana koydum. Gigabyte çok daha canlı. Acer biraz sönük kaldı. Tabi kötü monitör değil.
bir sorunum var acer ayağı yamuk monitör sola yatık duruyor
biraz daha uğraşayım bakalımDeğişim iste
Benim de ileri geri hareket ettirme mekanizması bozukbiraz daha uğraşayım bakalım
2kya değer mi kibeğenmeyenler 2k daha verip bunu alabilir, burada renk kalitesi çok iyi demedik zaten.
![]()
Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DP ile bağlıyorum ekran kartım NVIDIA. Farkediyor mu bunlar bilmiyorumbu max brightness seçeneği bizim monitörlerde niye yok
Bilgisayardaevet ps5de 4k veriyordu. ben de tam yazacaktım.
ACM yi açbu max brightness seçeneği bizim monitörlerde niye yok