SadeceSeyf
80+ Gold
Aklım çıktı bir anSenin mesajına cevap verip kendisi yazmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben gelsin bakarım
Aklım çıktı bir anSenin mesajına cevap verip kendisi yazmış.
hocam oyun menüsündeki ayarlar nasıl olmalı cs go için ?Bu paraya bedava olduğunu düşünüyorum.
CS GO oynamıyorum dostum pek bilgim yok.hocam oyun menüsündeki ayarlar nasıl olmalı cs go için ?
Değişim iste dostum.Hocam monitör bugün ulaştı elime ve şimdi deneme şansım oldu. Ölü piksel testine soktum ve siyah renkte ekranın tam ortasında 1 adet gördüm. Bu sorun teşkil eder mi sizce değişimle uğraşmalı mıyım? Zamanla çoğalır mı?
Ips zaten lcd olur.hocam benımki bugn geldi ips diye aldık lcd ekran çıktıDD ips değil
er bugün geldi. Görüntü olarak tatmin ediyor beni açıkcası. Fakat ekran ned
E bu panel daha iyi ki zaten.Sağ da ki gri gösteriyor resmen.Şikayet edenler neyden şikayet etti anlamadım.Ben 2.kola bağlayacağım zaten ayağıda problem değil benim için.Daha iyi bir 2.ekran bulamam peşine düşeyim şu monitörün benArkadaşlar monitörler bugün geldi. Görüntü olarak tatmin ediyor beni açıkcası. Fakat ekran nedeni ile kırmızı ve morda problem oluyor.Daha koyu bir renk göstetiyor. ASUS VG279Q monitör biraz daha açık renkte. Fakat 240 Hz bir monitör de bana göre ekranın siyah olması bir avantaj.Çünkü rekabetçi oyun oynanacağı için gözleri fazla yorma ihtimali çok yüsek.Ben gerçekten memnun kaldım. Ama 2 monitör de 27 inç olduğu için tv gibi olduÖlü piksel vs yok. TN veya VA panele her türlü bin basar. Bir kaç görüntü bırakıyorum.Bana sadece monitörün panel yüzünden renkleri bir tık siyah gösteriyor gibi geldi. Başka hiç bir problemi yok gibi. Asusu satma vakti gelmiştir
![]()
QVlxnA.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVlxnA.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
![]()
QVl5X1.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVl5X1.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
![]()
QVlYPf.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVlYPf.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
![]()
QVljpQ.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVljpQ.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
hayırlı olsun alan herkes memnun sende memnun kalmışsın güle güle kullanArkadaşlar monitörler bugün geldi. Görüntü olarak tatmin ediyor beni açıkcası. Fakat ekran nedeni ile kırmızı ve morda problem oluyor.Daha koyu bir renk göstetiyor. ASUS VG279Q monitör biraz daha açık renkte. Fakat 240 Hz bir monitör de bana göre ekranın siyah olması bir avantaj.Çünkü rekabetçi oyun oynanacağı için gözleri fazla yorma ihtimali çok yüsek.Ben gerçekten memnun kaldım. Ama 2 monitör de 27 inç olduğu için tv gibi olduÖlü piksel vs yok. TN veya VA panele her türlü bin basar. Bir kaç görüntü bırakıyorum.Bana sadece monitörün panel yüzünden renkleri bir tık siyah gösteriyor gibi geldi. Başka hiç bir problemi yok gibi. Asusu satma vakti gelmiştir
![]()
QVlxnA.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVlxnA.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
![]()
QVl5X1.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVl5X1.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
![]()
QVlYPf.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVlYPf.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
![]()
QVljpQ.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim
Resim QVljpQ.jpeg kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
Kanka ben monitörün görüntü açısından pivot olsa asusu tokatlayacağına inanıyorum. Ya zaten bana kalırsa gerçekten kalite isteyen birisi gitsin MSİ alsın abi. Monitörün renk ve mod ayarları efsane.Kardeşime almıştım geçen bakayım dedim bir mod var valoda hile resmenE bu panel daha iyi ki zaten.Sağ da ki gri gösteriyor resmen.Şikayet edenler neyden şikayet etti anlamadım.Ben 2.kola bağlayacağım zaten ayağıda problem değil benim için.Daha iyi bir 2.ekran bulamam peşine düşeyim şu monitörün ben![]()
Teşekkür ederim. Öncelikle bir konuyu açıklığa kavuşturmam gerekiyor.Ekran kartı amd ise amd destekli monitör alın. Ekran kartı Nvidia ise G-SYNC destekli monitör alın. Acer monitör de zerre takılma yok. Yine de tam denedikten sonra tekrar yazarım
hocam adaptive sync var zaten bu gsync diye supheliydim ama sıkıntı olmadı bendeKanka ben monitörün görüntü açısından pivot olsa asusu tokatlayacağına inanıyorum. Ya zaten bana kalırsa gerçekten kalite isteyen birisi gitsin MSİ alsın abi. Monitörün renk ve mod ayarları efsane.Kardeşime almıştım geçen bakayım dedim bir mod var valoda hile resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim. Öncelikle bir konuyu açıklığa kavuşturmam gerekiyor.Ekran kartı amd ise amd destekli monitör alın. Ekran kartı Nvidia ise G-SYNC destekli monitör alın. Acer monitör de zerre takılma yok. Yine de tam denedikten sonra tekrar yazarım