Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

SadeceSeyf

80+ Gold

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan

Alpatuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsmail Alpatuğ Bayam
Hocam monitör bugün ulaştı elime ve şimdi deneme şansım oldu. Ölü piksel testine soktum ve siyah renkte ekranın tam ortasında 1 adet gördüm. Bu sorun teşkil eder mi sizce değişimle uğraşmalı mıyım? Zamanla çoğalır mı?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,427
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Monitör geldi. Sisteme kurdum. Şimdi hayatında hiç IPS panel, 240 Hz kullanmamış birine hangi ayarları önerirsiniz?

Bir de bu monitörün ekran çerçevesi alttaki Acer yazısından itibaren çıkıyor gibi oluyor yani yapıştırılmamış. Aynı sorun sizde de var mı

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar monitörler bugün geldi. Görüntü olarak tatmin ediyor beni açıkcası. Fakat ekran nedeni ile kırmızı ve morda problem oluyor.Daha koyu bir renk göstetiyor. ASUS VG279Q monitör biraz daha açık renkte. Fakat 240 Hz bir monitör de bana göre ekranın siyah olması bir avantaj.Çünkü rekabetçi oyun oynanacağı için gözleri fazla yorma ihtimali çok yüsek.Ben gerçekten memnun kaldım. Ama 2 monitör de 27 inç olduğu için tv gibi oldu :D Ölü piksel vs yok. TN veya VA panele her türlü bin basar. Bir kaç görüntü bırakıyorum.Bana sadece monitörün panel yüzünden renkleri bir tık siyah gösteriyor gibi geldi. Başka hiç bir problemi yok gibi. Asusu satma vakti gelmiştir :D

Shaco

80+ Bronze
er bugün geldi. Görüntü olarak tatmin ediyor beni açıkcası. Fakat ekran ned
Arkadaşlar monitörler bugün geldi. Görüntü olarak tatmin ediyor beni açıkcası. Fakat ekran nedeni ile kırmızı ve morda problem oluyor.Daha koyu bir renk göstetiyor. ASUS VG279Q monitör biraz daha açık renkte. Fakat 240 Hz bir monitör de bana göre ekranın siyah olması bir avantaj.Çünkü rekabetçi oyun oynanacağı için gözleri fazla yorma ihtimali çok yüsek.Ben gerçekten memnun kaldım. Ama 2 monitör de 27 inç olduğu için tv gibi oldu :D Ölü piksel vs yok. TN veya VA panele her türlü bin basar. Bir kaç görüntü bırakıyorum.Bana sadece monitörün panel yüzünden renkleri bir tık siyah gösteriyor gibi geldi. Başka hiç bir problemi yok gibi. Asusu satma vakti gelmiştir :D
E bu panel daha iyi ki zaten.Sağ da ki gri gösteriyor resmen.Şikayet edenler neyden şikayet etti anlamadım.Ben 2.kola bağlayacağım zaten ayağıda problem değil benim için.Daha iyi bir 2.ekran bulamam peşine düşeyim şu monitörün ben :D

MCG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Can Gazioğlu
hayırlı olsun alan herkes memnun sende memnun kalmışsın güle güle kullan:D

SadeceSeyf

80+ Gold
E bu panel daha iyi ki zaten.Sağ da ki gri gösteriyor resmen.Şikayet edenler neyden şikayet etti anlamadım.Ben 2.kola bağlayacağım zaten ayağıda problem değil benim için.Daha iyi bir 2.ekran bulamam peşine düşeyim şu monitörün ben :D
Kanka ben monitörün görüntü açısından pivot olsa asusu tokatlayacağına inanıyorum. Ya zaten bana kalırsa gerçekten kalite isteyen birisi gitsin MSİ alsın abi. Monitörün renk ve mod ayarları efsane.Kardeşime almıştım geçen bakayım dedim bir mod var valoda hile resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun alan herkes memnun sende memnun kalmışsın güle güle kullan:D
Teşekkür ederim. Öncelikle bir konuyu açıklığa kavuşturmam gerekiyor.Ekran kartı amd ise amd destekli monitör alın. Ekran kartı Nvidia ise G-SYNC destekli monitör alın. Acer monitör de zerre takılma yok. Yine de tam denedikten sonra tekrar yazarım

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Sadettin Y
Kanka ben monitörün görüntü açısından pivot olsa asusu tokatlayacağına inanıyorum. Ya zaten bana kalırsa gerçekten kalite isteyen birisi gitsin MSİ alsın abi. Monitörün renk ve mod ayarları efsane.Kardeşime almıştım geçen bakayım dedim bir mod var valoda hile resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim. Öncelikle bir konuyu açıklığa kavuşturmam gerekiyor.Ekran kartı amd ise amd destekli monitör alın. Ekran kartı Nvidia ise G-SYNC destekli monitör alın. Acer monitör de zerre takılma yok. Yine de tam denedikten sonra tekrar yazarım
hocam adaptive sync var zaten bu gsync diye supheliydim ama sıkıntı olmadı bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,239
Üyeler
169,551
Son üye
Mami2525
Top Bottom