iyi hocam özellliklerine göre çok ucuz bir kalşvyeklavyeye ihtiyacım vardı.aldım iyi yapmış mıyım?
Yani TKL bir klavye ariyorsan ve butcen 700 ise guzel tercih. Lakin Yuzde 60 tarafinda biraz daha pahaliya iyi secenekler var. (Bu urunun Outemu hali icin diyorum)klavyeye ihtiyacım vardı.aldım iyi yapmış mıyım?
%60 klavyeleri sevmiyorum.numpadi olsa iyi olurdu ama bu da işimi görür.Yani TKL bir klavye ariyorsan ve butcen 700 ise guzel tercih. Lakin Yuzde 60 tarafinda biraz daha pahaliya iyi secenekler var. (Bu urunun Outemu hali icin diyorum)
Hayirli olsun hocam geldiginde Gateron mu Outemu mu bilgilendirir misiniz?%60 klavyeleri sevmiyorum.numpadi olsa iyi olurdu ama bu da işimi görür.
yazarım hocam.Hayirli olsun hocam geldiginde Gateron mu Outemu mu bilgilendirir misiniz?
Muhtemelen 1-2 gun icerisinde ulasir elinize. Ayrica hot swap olup olmadigi hakkinda bir bilgilendirme yapma sansiniz da var mi? Hatta vaktiniz var ise inceleme bile yapabilirsiniz bence net bir bilgi yok internette bu klavye hakkinda.yazarım hocam.
Hot swap var miydi pekala?Hocam klavyenin aynısını önceki indirimde almıştım, model kodu Gateron olan PKB010 olsa bile klavye outemu, bu paraya değer mi değer ancak gateron kesinlikle gelmiyor. boşuna ümitlenmeyin.
klavyelerden hiç anlamam hot swap nedir onu bile bilmiyorumMuhtemelen 1-2 gun icerisinde ulasir elinize. Ayrica hot swap olup olmadigi hakkinda bir bilgilendirme yapma sansiniz da var mi? Hatta vaktiniz var ise inceleme bile yapabilirsiniz bence net bir bilgi yok internette bu klavye hakkinda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hot swap var miydi pekala?
Hayır hot swap değil, switchler çıkmıyorMuhtemelen 1-2 gun icerisinde ulasir elinize. Ayrica hot swap olup olmadigi hakkinda bir bilgilendirme yapma sansiniz da var mi? Hatta vaktiniz var ise inceleme bile yapabilirsiniz bence net bir bilgi yok internette bu klavye hakkinda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hot swap var miydi pekala?
Switchlerin lehimsiz olmasi hocam. Basit bir aparat ile hatta bazilari direkt el ile degistirilebiliyorlar. Hot swap degil ise switchleri degistirmek cok ugrastirir.klavyelerden hiç anlamam hot swap nedir onu bile bilmiyorum![]()
iade edeyim mi?Hayır hot swap değil, switchler çıkmıyor
Ayrıca 1-2 ay kullandıktan sonra yay sesleri gelmeye başladı tuşlara basınca.