hocam eğer satmak isterseniz evgayı alabilirimGittik EVGA z20 aldık onu da bugün açtık. Şansımıza yani.. Yarı fiyatına bunu alırdık.
Bana geldi, herkese aynı klavye mi gidiyor bilmiyorum ama bana gelen Gateron switchli.
alınır mı @GalaxySal450 hocam technopatan ban yemişsiniz doğru muACER Predator Aethon 301 Tkl Gaming Keyboard - Gateron Blue Switches | 6 Zone Backlit Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Predator Aethon 301 Tkl Gaming Keyboard - Gateron Blue Switches | 6 Zone Backlit Led yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hala fiyatı aynı alınır mı hocam ?Harbi gateron mu kullanıyormuş la bu? Bedava tek kötü yanı blue olması sanırım.
Klavye görselleri atabilir misinizEvet arkadaşlar klavye geldi ve Gateron switch mevcut Alıntıyı görüntüle
alınır mı? 5 6 ay sonra kâr ettirirmiACER Predator Aethon 301 Tkl Gaming Keyboard - Gateron Blue Switches | 6 Zone Backlit Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Predator Aethon 301 Tkl Gaming Keyboard - Gateron Blue Switches | 6 Zone Backlit Led yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com