🔥İndirim Acer EAK810 TKL Membran Kkavye 519 TL

Ucuz mekanık alacagınıza duzgun bı membran alın. 100 lıraya aldıgım havit klavyemı 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum en ufak sorun çıkartmadı henüz.

Ucuz mekanık alacagınıza duzgun bı membran alın. 100 lıraya aldıgım havit klavyemı 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum en ufak sorun çıkartmadı henüz.
harbiden öyle 10 sene önce bimden aldığım trust membran klavyem hala taş gibi çalışıyor w-a-s-d gibi çok kullandığım tuşların yazısı silindi ama çalışmasında bi problem yok

harbiden öyle 10 sene önce bimden aldığım trust membran klavyem hala taş gibi çalışıyor w-a-s-d gibi çok kullandığım tuşların yazısı silindi ama çalışmasında bi problem yok

Çok çok haklısınız. Logitech G103'ü 10 yıl kullandım, hala ilk günkü gibi çalışıyor. Geçenlerde Havit'in beyaz bir klavyesini aldım 450 TL'ye, beyaz olduğu için çok kir tutuyordu iade ettim. Claws Thunderstrike aldım 209 TL'ye, taş gibi klavye bunu da minimum 3 yıl kullanırım.

Mekanik manyetik bilmem ne ayağına çok güzel yoluyorlar milleti.

Son düzenleme:
Havit gamenote kb904l almasam bunu alırdım. Manyetik ama normal klavyeden farkı var mı diye sorsanız anlayamadım farkı.

Bende de a4tech kb 28g var 2011 de almıştım hala sorunsuz çalışıyor:D Mekanik klavye kullanmadım hiç bu kadar uzun ömürlü olmuyorlar sanırım ?

Rbg değil Rainbow. Bundan rahatsızlık duymayacaklar için biçilmiş kaftan, alınır.

Çok tatlı bence fiyatı da güzel alınır

Çok çok haklısınız. Logitech G103'ü 10 yıl kullandım, hala ilk günkü gibi çalışıyor. Geçenlerde Havit'in beyaz bir klavyesini aldım 450 TL'ye, beyaz olduğu için çok kir tutuyordu iade ettim. Claws Thunderstrike aldım 2019 TL'ye, taş gibi klavye bunu da minimum 3 yıl kullanırım.

Mekanik manyetik bilmem ne ayağına çok güzel yoluyorlar milleti.
2019tl olduğuna emin misin ?

209 olacaktı pardon xD.
nerden ne zaman aldın 200e cok iyi , gecende biri kablosuz mouse icin 120tl aldım yazdı nerden aldım yazdım cevap yok
suan bu fiyat cok fark var uygun yer varsa ordan bakalım
1760960258991.webp

Geri