harbiden öyle 10 sene önce bimden aldığım trust membran klavyem hala taş gibi çalışıyor w-a-s-d gibi çok kullandığım tuşların yazısı silindi ama çalışmasında bi problem yokUcuz mekanık alacagınıza duzgun bı membran alın. 100 lıraya aldıgım havit klavyemı 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum en ufak sorun çıkartmadı henüz.
Tabii ki tercih meselesi ama numpad olmamasının fiyat disinda bir avantajı var mı? Bilmediğim için soruyorumtamamen tercihlerle alakalı,kişisel bi durum.
Ucuz mekanık alacagınıza duzgun bı membran alın. 100 lıraya aldıgım havit klavyemı 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum en ufak sorun çıkartmadı henüz.
harbiden öyle 10 sene önce bimden aldığım trust membran klavyem hala taş gibi çalışıyor w-a-s-d gibi çok kullandığım tuşların yazısı silindi ama çalışmasında bi problem yok
Bende de a4tech kb 28g var 2011 de almıştım hala sorunsuz çalışıyorharbiden öyle 10 sene önce bimden aldığım trust membran klavyem hala taş gibi çalışıyor w-a-s-d gibi çok kullandığım tuşların yazısı silindi ama çalışmasında bi problem yok
2019tl olduğuna emin misin ?Çok çok haklısınız. Logitech G103'ü 10 yıl kullandım, hala ilk günkü gibi çalışıyor. Geçenlerde Havit'in beyaz bir klavyesini aldım 450 TL'ye, beyaz olduğu için çok kir tutuyordu iade ettim. Claws Thunderstrike aldım 2019 TL'ye, taş gibi klavye bunu da minimum 3 yıl kullanırım.
Mekanik manyetik bilmem ne ayağına çok güzel yoluyorlar milleti.
2019tl olduğuna emin misin ?
nerden ne zaman aldın 200e cok iyi , gecende biri kablosuz mouse icin 120tl aldım yazdı nerden aldım yazdım cevap yok209 olacaktı pardon xD.
nerden ne zaman aldın 200e cok iyi , gecende biri kablosuz mouse icin 120tl aldım yazdı nerden aldım yazdım cevap yok
suan bu fiyat cok fark var uygun yer varsa ordan bakalım
Alıntıyı görüntüle