Struggle
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Acer'in Predator serisini kullanan var mı bayağı iddialı diyorlar. Vatan da 35-37k civarına düşüyormuş fiyat bazen.
Son düzenleme:
O zaman 10/10 alet.Hocam youtubeda inceleme videosu var 280w adaptör bu laptopu tam performansta besliyor 150watt elektrik çekiyor max sorunsuz.
Hocam rog serisinden alacaktim 4060lı ondan vazgeçtim bu cihaz var aklımda suan gercekten çok güçlü bir makine her açıdan. İnceleme videosunu atabilirim bir bakarsanız sevinirim sizin yorumlarınız değerli. @HmzaYHiç kullanmadım acer predator serisini, yorum yapamayacağım. Ama tahminim yeterli olacaktır.
Nasıl bitti hocam 2 gün önce indirime girmişti bu predator. Ayrıca bu gece çoğu laptopta indirim vardı nitro serisinde.hocam predator serisi daha iyidir ama vatandaki sürekli olan akşam indirimleri mart itibariyle bitti bir sonraki indirim ne zaman olur bilemiyoruz o yüzden ben size bi alternatif bırakayım.
nasıl ya ben göremedim hocam, zahmet olmazsa akşam tekrar olursa bana yazar mısınız indirim olduğunu ve birkaç örnek link ile beraberNasıl bitti hocam 2 gün önce indirime girmişti bu predator. Ayrıca bu gece çoğu laptopta indirim vardı nitro serisinde.
Nitro serisinde indirim akşam 10da başlıyor hocam bu predator gece indirime giriyormuş bazen 01den sonranasıl ya ben göremedim hocam, zahmet olmazsa akşam tekrar olursa bana yazar mısınız indirim olduğunu ve birkaç örnek link ile beraber
Acer'in Predator serisini kullanan var mı bayağı iddialı diyorlar. Vatan da 35-37k civarına düşüyormuş fiyat bazen.
hocam predator serisi daha iyidir ama vatandaki sürekli olan akşam indirimleri mart itibariyle bitti bir sonraki indirim ne zaman olur bilemiyoruz o yüzden ben size bi alternatif bırakayım.
cihaz çok güzel, premium seri. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.Hocam rog serisinden alacaktim 4060lı ondan vazgeçtim bu cihaz var aklımda suan gercekten çok güçlü bir makine her açıdan. İnceleme videosunu atabilirim bir bakarsanız sevinirim sizin yorumlarınız değerli. @HmzaY