Acer Predator Helios 300 Alınır mı?

@HmzaY Bu predatorda 150w 3070 var ancak adaptor 280w sıkıntı çıkarır mı bu da?

@HmzaY Bu predatorda 150w 3070 var ancak adaptor 280w sıkıntı çıkarır mı bu da?
Hocam youtubeda inceleme videosu var 280w adaptör bu laptopu tam performansta besliyor 150watt elektrik çekiyor max sorunsuz.

Hiç kullanmadım acer predator serisini, yorum yapamayacağım. Ama tahminim yeterli olacaktır.
Hocam rog serisinden alacaktim 4060lı ondan vazgeçtim bu cihaz var aklımda suan gercekten çok güçlü bir makine her açıdan. İnceleme videosunu atabilirim bir bakarsanız sevinirim sizin yorumlarınız değerli. @HmzaY

Son düzenleme:
hocam predator serisi daha iyidir ama vatandaki sürekli olan akşam indirimleri mart itibariyle bitti bir sonraki indirim ne zaman olur bilemiyoruz o yüzden ben size bi alternatif bırakayım.
Nasıl bitti hocam 2 gün önce indirime girmişti bu predator. Ayrıca bu gece çoğu laptopta indirim vardı nitro serisinde.

Nasıl bitti hocam 2 gün önce indirime girmişti bu predator. Ayrıca bu gece çoğu laptopta indirim vardı nitro serisinde.
nasıl ya ben göremedim hocam, zahmet olmazsa akşam tekrar olursa bana yazar mısınız indirim olduğunu ve birkaç örnek link ile beraber

nasıl ya ben göremedim hocam, zahmet olmazsa akşam tekrar olursa bana yazar mısınız indirim olduğunu ve birkaç örnek link ile beraber
Nitro serisinde indirim akşam 10da başlıyor hocam bu predator gece indirime giriyormuş bazen 01den sonra

Acer'in Predator serisini kullanan var mı bayağı iddialı diyorlar. Vatan da 35-37k civarına düşüyormuş fiyat bazen.

Hocam kesinlikle alınır çok iyi cihaz.

hocam predator serisi daha iyidir ama vatandaki sürekli olan akşam indirimleri mart itibariyle bitti bir sonraki indirim ne zaman olur bilemiyoruz o yüzden ben size bi alternatif bırakayım.

Buda güzel fakat 3060 üstünde Bi üst segmentw geçmek gerekiyor Predator, Legion Pro, Rog vs.

Hocam kesinlikle alınır çok iyi cihaz.

Buda güzel fakat 3060 üstünde Bi üst segmentw geçmek gerekiyor Predator, Legion Pro, Rog
Teşekkürler hocam bende aynı fikirdeyim.

Hocam rog serisinden alacaktim 4060lı ondan vazgeçtim bu cihaz var aklımda suan gercekten çok güçlü bir makine her açıdan. İnceleme videosunu atabilirim bir bakarsanız sevinirim sizin yorumlarınız değerli. @HmzaY
cihaz çok güzel, premium seri. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sıkıntı olacak şey cihazla ilgili, ekranı olabilir. 1080P de 3070i tam kullanamazsınız. 2K ekran daha iyi olurmuş. Ama dsr falan açıp o sorunu da çözebilirsiniz.

Yani sorun bulmak için kasarsak tek sıkıntı bu olur.

fiyatı nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,135
Üyeler
185,224
Son üye
dumbelld0re
Geri