Neler Yeni

Yardım ACER Q57 Anakarta Xeon işlemci takabilir miyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mahsun Erkent
Beyler bir sistem toplamak için araştırma yaparken kanaldaki 1400 TL'lik sistem geldi aklıma. Bende araştırdım biraz, Türkiye'de bu Gigabyte'nin anakartının çok pahallı olduğunu gördüm. Bende daha ucuz bir tane buldum ama şimdi ben bu anakarta (ACER Q57) Xeon 3440 taksam çalıştırır mı diye merak ediyorum. İnternette hiçbir yerde bulamadım bu konuyu. (Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.)

bioh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
M.Halis Cengiz
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları
Steam
bioh
Discord
bioh#4750
Soketlerine bakarak uyumunu anlayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mahsun Erkent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ÖrdekAbi

80+ Silver
Reis soketler aynı. Merak ettiğim şey; Cpu support'a baktığımda Xeon işlemciler yok. Taksam bir sorun çıkar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum da. Tam emin değilim, çalıştırma konusunda.
bence al işlemciyi dene zaten 120 tl :D

• Beğen
Reaksiyonlar: bioh

atun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet ali atun
Beyler bir sistem toplamak için araştırma yaparken kanaldaki 1400 TL'lik sistem geldi aklıma. Bende araştırdım biraz, Türkiye'de bu Gigabyte'nin anakartının çok pahallı olduğunu gördüm. Bende daha ucuz bir tane buldum ama şimdi ben bu anakarta (ACER Q57) Xeon 3440 taksam çalıştırır mı diye merak ediyorum. İnternette hiçbir yerde bulamadım bu konuyu. (Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.)

Hocam denediniz mi acaba sistemi sonuç nedir ? Bende aynı anakarta x3470 düşünüyorum, sizin geri dönüşünüz önemli benim için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mahsun Erkent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam denediniz mi acaba sistemi sonuç nedir ? Bende aynı anakarta x3470 düşünüyorum, sizin geri dönüşünüz önemli benim için.
Hocam anakart olarak Asus P7H55M-LX aldım. rahatça kullanılıyor.

Top Bottom