Neler Yeni

Acer teknik servise vermeli miyim

1905

80+ Silver
Yükseltmeyi yetkili serviste yapmazsanız bozar diye biliyorum. Siz sökseniz de anlaşılır. Acer için farklı bir durum var mı bilmiyorum ama genelde durum böyle oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sjsjsjsjjssj
Ya termal macunu bende sürerim açarım korkum yok sadece bu işi beleşe kendimi yormadan yapaibliyorsam garntisini kullaniyim diye dedim bok yere gitmesin garanti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seninkisi iyi cihaz satılır bende 5 5600H gtx 1650 var cok tercih etmiyorlar
İ712700h rtx4060 140w

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efecan GÜN
Yükseltmeyi yetkili serviste yapmazsanız bozar diye biliyorum. Siz sökseniz de anlaşılır. Acer için farklı bir durum var mı bilmiyorum ama genelde durum böyle oluyor.
Takarken falan bi güvenlik bandına falan rastlamadım kapağıda zorlamadım zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sjsjsjsjjssj
Knk saçma sapan konular donanımdan anlayan birine satacan mantıklı ve mutlu olacak

1905

80+ Silver
Takarken falan bi güvenlik bandına falan rastlamadım kapağıda zorlamadım zaten
O zaman şansına kalmış net bir şey diyemiyorum hocam. Ama sırf genel bakım için o kadar uğraşıp rezil olmazdım şahsen. Temal macun değişip toz almak daha kolay ve 20 gün bekleyip para ödemezsin.

Knk saçma sapan konular donanımdan anlayan birine satacan mantıklı ve mutlu olacak
Anlamadım hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sjsjsjsjjssj
O zaman şansına kalmış net bir şey diyemiyorum hocam. Ama sırf genel bakım için o kadar uğraşıp rezil olmazdım şahsen. Temal macun değişip toz almak daha kolay ve 20 gün bekleyip para ödemezsin.

Anlamadım hocam
Yükseltme yapıp satacam ya onu diyom

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mertan yılmaz
genelde teknik servislerin %90 sana para kitler yada bekletir bekletir sorun yok diyip bozuk cihazı tekrar sana gönderir

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efecan GÜN
genelde teknik servislerin %90 sana para kitler yada bekletir bekletir sorun yok diyip bozuk cihazı tekrar sana gönderir
Problem icin yollamıcam hocam bakım termal macun için yollicam

Top Bottom