İ712700h rtx4060 140wYa termal macunu bende sürerim açarım korkum yok sadece bu işi beleşe kendimi yormadan yapaibliyorsam garntisini kullaniyim diye dedim bok yere gitmesin garanti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seninkisi iyi cihaz satılır bende 5 5600H gtx 1650 var cok tercih etmiyorlar
Takarken falan bi güvenlik bandına falan rastlamadım kapağıda zorlamadım zatenYükseltmeyi yetkili serviste yapmazsanız bozar diye biliyorum. Siz sökseniz de anlaşılır. Acer için farklı bir durum var mı bilmiyorum ama genelde durum böyle oluyor.
Knk saçma sapan konular donanımdan anlayan birine satacan mantıklı ve mutlu olacakYükseltmeyi yetkili serviste yapmazsanız bozar diye biliyorum. Siz sökseniz de anlaşılır. Acer için farklı bir durum var mı bilmiyorum ama genelde durum böyle oluyor.
O zaman şansına kalmış net bir şey diyemiyorum hocam. Ama sırf genel bakım için o kadar uğraşıp rezil olmazdım şahsen. Temal macun değişip toz almak daha kolay ve 20 gün bekleyip para ödemezsin.Takarken falan bi güvenlik bandına falan rastlamadım kapağıda zorlamadım zaten
Anlamadım hocamKnk saçma sapan konular donanımdan anlayan birine satacan mantıklı ve mutlu olacak
20 gün azemi süre 20 günü geçmemeli onun altında yaparlar20 gün beklememek için
Yükseltme yapıp satacam ya onu diyomO zaman şansına kalmış net bir şey diyemiyorum hocam. Ama sırf genel bakım için o kadar uğraşıp rezil olmazdım şahsen. Temal macun değişip toz almak daha kolay ve 20 gün bekleyip para ödemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadım hocam
Problem icin yollamıcam hocam bakım termal macun için yollicamgenelde teknik servislerin %90 sana para kitler yada bekletir bekletir sorun yok diyip bozuk cihazı tekrar sana gönderir
anladım hocam bunu her hangi bir bilgisayarcıyada yaptırabilirsin bence ama sen nasıl istersen tabiProblem icin yollamıcam hocam bakım termal macun için yollicam