Acer teknik servise vermeli miyim

Yükseltmeyi yetkili serviste yapmazsanız bozar diye biliyorum. Siz sökseniz de anlaşılır. Acer için farklı bir durum var mı bilmiyorum ama genelde durum böyle oluyor.

Ya termal macunu bende sürerim açarım korkum yok sadece bu işi beleşe kendimi yormadan yapaibliyorsam garntisini kullaniyim diye dedim bok yere gitmesin garanti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seninkisi iyi cihaz satılır bende 5 5600H gtx 1650 var cok tercih etmiyorlar
İ712700h rtx4060 140w

Yükseltmeyi yetkili serviste yapmazsanız bozar diye biliyorum. Siz sökseniz de anlaşılır. Acer için farklı bir durum var mı bilmiyorum ama genelde durum böyle oluyor.
Takarken falan bi güvenlik bandına falan rastlamadım kapağıda zorlamadım zaten

Knk saçma sapan konular donanımdan anlayan birine satacan mantıklı ve mutlu olacak

Takarken falan bi güvenlik bandına falan rastlamadım kapağıda zorlamadım zaten
O zaman şansına kalmış net bir şey diyemiyorum hocam. Ama sırf genel bakım için o kadar uğraşıp rezil olmazdım şahsen. Temal macun değişip toz almak daha kolay ve 20 gün bekleyip para ödemezsin.

Knk saçma sapan konular donanımdan anlayan birine satacan mantıklı ve mutlu olacak
Anlamadım hocam

O zaman şansına kalmış net bir şey diyemiyorum hocam. Ama sırf genel bakım için o kadar uğraşıp rezil olmazdım şahsen. Temal macun değişip toz almak daha kolay ve 20 gün bekleyip para ödemezsin.

Anlamadım hocam
Yükseltme yapıp satacam ya onu diyom

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
genelde teknik servislerin %90 sana para kitler yada bekletir bekletir sorun yok diyip bozuk cihazı tekrar sana gönderir

Geri