HelpmeBabe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 112
hangi model hocam 4.5k viewsonic link atarsanız sevinirim

hangi model hocam 4.5k viewsonic link atarsanız sevinirim
Aldın mıhocam hepsiburada dan almak zorundayım iki karta böleceğim için onlarsa hb den alınca bütçeyi çok aşıyor
aldım hocam asusu aldım geriAldın mı
herkes çok övünce bir bildikleri vardır dedimAldın mı
Hocam gelince bize monitörü bir kullanıcı olarak anlat iyi mi kötü artıdı eksisialdım hocam asusu aldım geri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herkes çok övünce bir bildikleri vardır dedim
Benim laptop hala satılmadı satılsa monitör alacam evde 0 sistem var hala açamadımHocam gelince bize monitörü bir kullanıcı olarak anlat iyi mi kötü artıdı eksisi
başım üstüne hocam geldiği gibi ilk deneyimlerimi yazarımHocam gelince bize monitörü bir kullanıcı olarak anlat iyi mi kötü artıdı eksisi
Benim laptop hala satılmadı satılsa monitör alacam evde 0 sistem var hala açamadım![]()
başım üstüne hocam geldiği gibi ilk deneyimlerimi yazarım
hocam monitör geldi ilk izlenimler çok iyi ekran kalitesi muazzam ölü piksel yok ghosting varsa da ben farketemedim içinden çıkan hdmı kablosu 144 hz veriyor ekran kalitesini görünce annem yatak odasına koymak için üstüne çökmeye bile kalktı
Gule gule kullanin.hocam monitör geldi ilk izlenimler çok iyi ekran kalitesi muazzam ölü piksel yok ghosting varsa da ben farketemedim içinden çıkan hdmı kablosu 144 hz veriyor ekran kalitesini görünce annem yatak odasına koymak için üstüne çökmeye bile kalktı
stand aşşırı sağlam değil ama kalitesiz de değil f/p eğer küçük çocuk filan yoksa evde bir sıkıntı olmaz
monitörün yüksekliği ise benim boyum 1.78 sandelyemde en aşşağıda masanız çok alçak ve sürekli dik bir şekilde oturmuyorsanız bir sıkıntı olmaz
Hocam güle güle kullanın bende laptopu yarın satacam gibi sattıktan sonra sipariş verecem. Teşekkür ederim ürünü anlatıgınız içinhocam monitör geldi ilk izlenimler çok iyi ekran kalitesi muazzam ölü piksel yok ghosting varsa da ben farketemedim içinden çıkan hdmı kablosu 144 hz veriyor ekran kalitesini görünce annem yatak odasına koymak için üstüne çökmeye bile kalktı
stand aşşırı sağlam değil ama kalitesiz de değil f/p eğer küçük çocuk filan yoksa evde bir sıkıntı olmaz
monitörün yüksekliği ise benim boyum 1.78 sandelyemde en aşşağıda masanız çok alçak ve sürekli dik bir şekilde oturmuyorsanız bir sıkıntı olmaz
ne demek hocam saolunHocam güle güle kullanın bende laptopu yarın satacam gibi sattıktan sonra sipariş verecem. Teşekkür ederim ürünü anlatıgınız için
saolun hocamGule gule kullanin.
Hocam bende sipariş verdim monitör geldi fontlar biraz gölgeli Windows arkplan logosu bulanık sizdede öylemi ışık sızmasıda varne demek hocam saolun
saolun hocam
ben de çok az bi ışık sızması var o da ips panellerde normal diyor herkesHocam bende sipariş verdim monitör geldi fontlar biraz gölgeli Windows arkplan logosu bulanık sizdede öylemi ışık sızmasıda var
Az olsa keşke 4 köşede aşırı belirginben de çok az bi ışık sızması var o da ips panellerde normal diyor herkes