Neler Yeni

Açığa nasıl geçiyoruz?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Vesikalık ve kimlik fotokopisi çektirdim ama bundan sonra ne yapmam gerekiyor?

Berke123

80+ Bronze
google çok uzakta değil

Berke123

80+ Bronze

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google çok uzakta değil
kankam o mantıkla hiçbir konuda burdan yardım isteme, hemen hemen hepsi google da var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık Öğretim Lisesi nasıl geçilir?

Geçiş işlemi için yapmanız gereken tek şey, aktif dönem kaydınızı yenileyip öğrencilik durumu aktif olduktan sonra geçiş yapmak istediğiniz yüz yüze Mesleki Açık Lisenin derslerini veren Mesleki Teknik Anadolu Lisesine dilekçe vermektir.
KAYNAK: https://aol.meb.gov.tr/www/sss.php#:~:text=Geçiş işlemi için yapmanız gereken,Teknik Anadolu Lisesine dilekçe vermektir.
Burda mı farklı bilmiyorum ama burda halk eğitim müdürlüğüne gidiyorsun, vesikalık ve tckimlik fotokopisi ile ve ziraate de para yatması gerekiyor, ondan sordum

Reindi

80+ Silver
kankam o mantıkla hiçbir konuda burdan yardım isteme, hemen hemen hepsi google da var zaten
ya halk eğitim merkezleri yok mu git oraya açığa geçmek istiyorum de velinle git ama bir kayıt ücreti var zam gelmediyse 50 liraydı hadi zam geldi diyelim 100 lira

Berke123

80+ Bronze
hayır googleda birsürü yalan yanlış bilgi var ama bu konunun net bir cevabı var

Reindi

80+ Silver

Burda mı farklı bilmiyorum ama burda halk eğitim müdürlüğüne gidiyorsun, vesikalık ve tckimlik fotokopisi ile ve ziraate de para yatması gerekiyor, ondan sordum
kaça gidiyorsun neden açoğa geçmek istiyorsun? söylesene bi açığa geçme bence kolay kolay

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaça gidiyorsun neden açoğa geçmek istiyorsun? söylesene bi açığa geçme bence kolay kolay
Kankam okul zaman kaybı ve zaten okul gibi 5 gün gideceğim bir dershanem var ve orası çok daha verimli bir yer, o yüzden

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Açıktan mezun olan biri olarak ders çalışmayacak isen girme bu riske diyorsan ki okulda eğitim alamıyorum ki adam akıllı lise olmadığı sürece öyle açığa geç dershaneye kayıt ol sınavlarına gir tertemiz geç

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
kaça gidiyorsun?
12

Açıktan mezun olan biri olarak ders çalışmayacak isen girme bu riske diyorsan ki okulda eğitim alamıyorum ki adam akıllı lise olmadığı sürece öyle açığa geç dershaneye kayıt ol sınavlarına gir tertemiz geç
Herşeyin farkındayım zaten, öğlene kadar ders görüyoruz ve öğleden sonra da ders çalışma etütleimiz oluyor, ardından da kütüphaneye gidiyoruz, çalışacağım yani istesem de istemesem de

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Vesikalık ve kimlik fotokopisi çektirdim ama bundan sonra ne yapmam gerekiyor?
(Kardeşim, Halk Eğitim merkezinde çalışıyorum ve günümüz çok yoğun geçiyor açık öğretim ortaokul ve lise kayıtlarını yapıyoruz)
- 50 TL MEB Açık Öğretim Kayıt Parasını Yatır.
(Ziraat, Halkbank veya Vakıfbank internet bankacılığından veya ATM den)
- İlçendeki halk eğitim merkezine git.
- Biyometrik fotoğraf + kimliğini götür (fotokopiyi orada çekerler)
- Kaydını yapacaklar ve sana açık öğretim için şifre verecekler.
- Şifrenle sisteme girip derslerini seçip ardından kuruma gidip kitaplarını alacaksın.
- Son kayıt günü 7 Ekim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom