Açık alanda maske yasağı kalktı.

Kapalı ortamın havalandırmasının iyi olması neye göre anlaşılacak?
Hes kodu sorgulaması kalkınca riskli olanlar her yere girip çıkacak. Belkide hasta olanlar karantinada kalmayacak.
İyice saçmaladılar. Rezil bir karar ve yönetim oldu iyice.

Hes kodu sorgulaması kalkınca riskli olanlar her yere girip çıkacak. Belkide hasta olanlar karantinada kalmayacak.
🤷‍♂️

zaten çoğu kapalı alanda maske takan insan sayısı çok az ben çok gördüm adam otobüse maskesiz biniyor uyarınca biz suçlu oluyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baştan beri alınan kararlar ile en kötü pandemi yönetimlerinden birisine şahit olduk şimdiki kararların neredeyse hiçbiri mantıklı değil

zaten çoğu kapalı alanda maske takan insan sayısı çok az ben çok gördüm adam otobüse maskesiz biniyor uyarınca biz suçlu oluyoruz
Önceden polisle falan bir şekilde insanı korkutup takması sağlanırdı. Şimdi yasak yok diye rahat rahat takılacaklar.
Bundan sonra daha çok koruyuculu maske takmak lazım bence. Özellikle kapalı ortamlarda.

zaten açık alnlarda maske takan yokkki kalabalık olmayan yerlerde :kekw:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.
1-Kapalı ortamlarda havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafeye dikkat ediliyorsa maske takmak şart değil.
2-Yeni dönemde hes kodu kaldırıldı hiçbir kuruma girerken hes kodu kontrolü yapılmayacak.
3-Hastalık belirtisi olmayandan test istenmeyecek.
4-Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıfın kapatılması şartı artık yok, pozitif çıkan öğrenci izole edilip eğitim devam edecek.
Zaten 6 Aydır Ne Kapalı Nede Açık Alanda Maske Takmıyordum Hastada Olmadım Çevremdeki Hiçkimsenin'de Taktığını Görmedim Yani Yavaş Yavaş Onlar'da Salıyor İşte Böyle Olucağı En Başın'dan Belliydi Zaten Maske Takın Furyası Biryere Kadar.

Son düzenleme:
Sonunda.

Ne kadar da güzel ya... Harbiden canım büyklerim çok iyi kararlar alıyor (!)

Olleeey artık okula girerken HES kodu aramaya uğraşmayacağız. Zaten ders ortamında olmasa bile devlet hastanesinin otobüsü ile gittiğimizde aynı yola çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri