Neler Yeni

Açık alanda maske yasağı kalktı.

Kadir_1987

80+ Silver
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.
1-Kapalı ortamlarda havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafeye dikkat ediliyorsa maske takmak şart değil.
2-Yeni dönemde hes kodu kaldırıldı hiçbir kuruma girerken hes kodu kontrolü yapılmayacak.
3-Hastalık belirtisi olmayandan test istenmeyecek.
4-Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıfın kapatılması şartı artık yok, pozitif çıkan öğrenci izole edilip eğitim devam edecek.

Maalesef beyni olmayanların inisiyatifine kaldık.
Kalabalık ortamları dikkate almayıp maske takmayanlardan bahsediyorum.
Bir şey dediğinde de magandalık yapan dangalaklar.

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Maalesef beyni olmayanların inisiyatifine kaldık.
Kalabalık ortamları dikkate almayıp maske takmayanlardan bahsediyorum.
Bir şey dediğinde de magandalık yapan dangalaklara.
yürüyen cehalet onlar

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.
1-Kapalı ortamlarda havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafeye dikkat ediliyorsa maske takmak şart değil.
2-Yeni dönemde hes kodu kaldırıldı hiçbir kuruma girerken hes kodu kontrolü yapılmayacak.
4-Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıfın kapatılması şartı artık yok, pozitif çıkan öğrenci izole edilip eğitim devam edecek.
Açık havada maske takan varmı ki yasağı kaldırmışlar artık millet iyice gevşer kötü günler bizi bekliyor hadi hayırlısı

Rulep

80+ Gold
Bugün tatilin son günüydü iyi denk geldi bunu da tatmış olduk

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu karar Türkiye'de alınmaması gereken bir karar. Kural varken dinlenmiyordu. Şimdi açık kapalı farketmez. Herkes evdeki maskeleri dün akşam çöpe atmıştır bile.

louis bloom

80+ Silver
gayet iyi oldu şahsen

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Bence iyi oldu. Okulda her gün baş ağrısı ve iğrenç bir nefes solumaktan bıktım. Ayrıca son varyantlara koruyuculuğu neredeyse yok gibi bir şey. İngiltiere gibi ülkelerde de kaldırıldı zaten covid önlemleri. Böyle maske mesafe 10 yıl daha devam eder bu gidişle hastalık.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,990
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Zaten 6 Aydır Ne Kapalı Nede Açık Alanda Maske Takmıyordum Hastada Olmadım Çevremdeki Hiçkimsenin'de Taktığını Görmedim Yani Yavaş Yavaş Onlar'da Salıyor İşte Böyle Olucağı En Başın'dan Belliydi Zaten Maske Takın Furyası Biryere Kadar.
Baz'en ben'im Türkçe'm yeter'li ol'maya'biliyor..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,520
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Zaten yoktu ki ben 8 aydır takmıyorum

Top Bottom