Açık alanda maske yasağı kalktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.
1-Kapalı ortamlarda havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafeye dikkat ediliyorsa maske takmak şart değil.
2-Yeni dönemde hes kodu kaldırıldı hiçbir kuruma girerken hes kodu kontrolü yapılmayacak.
3-Hastalık belirtisi olmayandan test istenmeyecek.
4-Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıfın kapatılması şartı artık yok, pozitif çıkan öğrenci izole edilip eğitim devam edecek.

Maalesef beyni olmayanların inisiyatifine kaldık.
Kalabalık ortamları dikkate almayıp maske takmayanlardan bahsediyorum.
Bir şey dediğinde de magandalık yapan dangalaklar.

Son düzenleme:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.
1-Kapalı ortamlarda havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafeye dikkat ediliyorsa maske takmak şart değil.
2-Yeni dönemde hes kodu kaldırıldı hiçbir kuruma girerken hes kodu kontrolü yapılmayacak.
4-Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıfın kapatılması şartı artık yok, pozitif çıkan öğrenci izole edilip eğitim devam edecek.
Açık havada maske takan varmı ki yasağı kaldırmışlar artık millet iyice gevşer kötü günler bizi bekliyor hadi hayırlısı

Bugün tatilin son günüydü iyi denk geldi bunu da tatmış olduk

Maskeye alıştım ben hem kışın sıcak tutuyordu hnlfghfgh

Bu karar Türkiye'de alınmaması gereken bir karar. Kural varken dinlenmiyordu. Şimdi açık kapalı farketmez. Herkes evdeki maskeleri dün akşam çöpe atmıştır bile.

gayet iyi oldu şahsen

Bence iyi oldu. Okulda her gün baş ağrısı ve iğrenç bir nefes solumaktan bıktım. Ayrıca son varyantlara koruyuculuğu neredeyse yok gibi bir şey. İngiltiere gibi ülkelerde de kaldırıldı zaten covid önlemleri. Böyle maske mesafe 10 yıl daha devam eder bu gidişle hastalık.

Zaten 6 Aydır Ne Kapalı Nede Açık Alanda Maske Takmıyordum Hastada Olmadım Çevremdeki Hiçkimsenin'de Taktığını Görmedim Yani Yavaş Yavaş Onlar'da Salıyor İşte Böyle Olucağı En Başın'dan Belliydi Zaten Maske Takın Furyası Biryere Kadar.
Baz'en ben'im Türkçe'm yeter'li ol'maya'biliyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,288
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri