Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Güzel bir rol yapma oyunu istiyorum açık dünya olursa güzel olabilir başka pek bir kriterim yok.
Eski gelmez mi hocam?Save 85% on Dragon Age: Origins - Ultimate Edition on Steam
Explore a stunning world, make complex moral choices, and engage in bone-crushing combat against massive and terrifying creatures. The Ultimate Edition includes Dragon Age: Origins, Dragon Age: Origins - Awakening and all nine content packs.store.steampowered.com
Skyrim oynamayı çok istiyorum sıfırdan başlayacağım bir ara ilk denememde patlamıştım sonra heves falan kalmadı aklımda.Skyrimde eski. Ama hala en iyi open-world RPG'lerden.
Onu da oynayacağım.imzamdaki
Witcher 3Güzel bir rol yapma oyunu istiyorum açık dünya olursa güzel olabilir başka pek bir kriterim yok.
Mmo değil miydi o?New World. 748 Saati olan birisi olarak söylüyorum, oyun bitmiyor.
Aklımda o da ama şuan bol okumalı oynamak zor geliyor bir ara girişeceğim.Harita buyuklugu cok degil ama keyifle oyananbilecek bir oyun olan Disco Elysium u öneririm.Sene başı gibi oynamıştım 40 saat boyunca,tekrardan oynayasim var.Eger dedektiflik türüne de ilgin varsa bu oyunu severek oynarsın.
72 saat oynadım Dlc ler dahil.Witcher 3