dostum istersen bi araştır derim almanya için söylüyorsan link atabilirimKnk yks ye girdi diyelim ordan yd ünisine gidemiyo
keşke adama sorarken kaynakta sorsaydınMeb de kayit olurken sordum meb de çalişan adam yanliş bilgi vercen hali yokya
Bu bilgiyi nereden aldın kimden aldın? Böyle bir şey yok insanları yalan yanlış yönlendirmeyin.YUrtdişi farki var sadece yurtdisina gidemiyosun
Baya dedim lise 12yi mesela ben yd na gitsem beni alirlarmi dedim yd da acik lise diye bişey olmadiği için seni almazlar dedilerBu bilgiyi nereden aldın kimden aldın? Böyle bir şey yok insanları yalan yanlış yönlendirmeyin.
Öyle bir şey yok, gidiliyor.YUrtdişi farki var sadece yurtdisina gidemiyosun
bir şey bilmiyormuş o zamanBaya dedim lise 12yi mesela ben yd na gitsem beni alirlarmi dedim yd da acik lise diye bişey olmadiği için seni almazlar dediler
YUrtdişi farki var sadece yurtdisina gidemiyosun
Örneğin Almanyada üniverste okumak için eğer açık lisedn mezun iseinz orada 1 sene daha eğitim almanız gerekliöyle bir şey yok yanlış bilgilendirmeyin
Var bazı ülkeler açık Türkiyedeki açık lise eğitimini kabul etmiyor fazladan 1 sene daha okumanız gerekli olabiliyor örn hindistanın düz lise eğitimide bazen kabul görmüyorMezuniyetle yurtdısının alakası yoktur. Hangi şartlarda gidebileceğin belki farkeder ama açık öğretim mezunu yurtdısına gidemez diye bir şey yok. Açık öğretim ile normal öğretim arasında işte okula gitme farkı var yani
Yurtdisina gitmek çalışmak için mi yoksa okumak için mi önemli olan orası. Liseden üniversiteye geçişi bilmiyorum ama üniversite mezunu durumunda yüksek lisans yapabilirsiniz ama kriterler yüksek lisansda biraz esnek olabiliyorÖrneğin Almanyada üniverste okumak için eğer açık lisedn mezun iseinz orada 1 sene daha eğitim almanız gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var bazı ülkeler açık Türkiyedeki açık lise eğitimini kabul etmiyor fazladan 1 sene daha okumanız gerekli olabiliyor örn hindistanın düz lise eğitimide bazen kabul görmüyor
Üni mezunu iseniz tabi okuyabilirsinizYurtdisina gitmek çalışmak için mi yoksa okumak için mi önemli olan orası. Liseden üniversiteye geçişi bilmiyorum ama üniversite mezunu durumunda yüksek lisans yapabilirsiniz ama kriterler yüksek lisansda biraz esnek olabiliyor