Açık Eğitimden mezun olmak ile Örgün Eğitimden mezun olmanın farkı varmıdır?

Meb de kayit olurken sordum meb de çalişan adam yanliş bilgi vercen hali yokya

Bu bilgiyi nereden aldın kimden aldın? Böyle bir şey yok insanları yalan yanlış yönlendirmeyin.
Baya dedim lise 12yi mesela ben yd na gitsem beni alirlarmi dedim yd da acik lise diye bişey olmadiği için seni almazlar dediler

Baya dedim lise 12yi mesela ben yd na gitsem beni alirlarmi dedim yd da acik lise diye bişey olmadiği için seni almazlar dediler
bir şey bilmiyormuş o zaman

Ben aöf laborant ve veteriner teknikerliği okuyordum ancak iş ilanlarına baktığımda aöf mezunu istemediklerini belirtiyorlar. Devlette çalışma imkanın oluyor ama özelde pek tercih edilmediğini görüyorum. Sırf bu nedenden bölümü bıraktım. Yurtdışı kısmında ise mühendislik, tıp bölümlerinde bile denklik problemleri yaşanıyor, aöf için daha sıkıntılı bir süreç olacağını düşünüyorum.

Mezuniyetle yurtdısının alakası yoktur. Hangi şartlarda gidebileceğin belki farkeder ama açık öğretim mezunu yurtdısına gidemez diye bir şey yok. Açık öğretim ile normal öğretim arasında işte okula gitme farkı var yani

Arkadaşlar yurt dışına gidemezsin diye hır şey yok bazı ülkelerde bazı üniversitelerde sadece açık lise ne bilmiyorlar açıklayıp lise diploması gibi gösterebilirsiniz örneğin Almanya okuma amaçlı direkt kabul etmiyor diye biliyorum ülkeden ülkeye bazı ülkelerde ünideb uniye değişiklik gösteren bir konu
YUrtdişi farki var sadece yurtdisina gidemiyosun

öyle bir şey yok yanlış bilgilendirmeyin
Örneğin Almanyada üniverste okumak için eğer açık lisedn mezun iseinz orada 1 sene daha eğitim almanız gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mezuniyetle yurtdısının alakası yoktur. Hangi şartlarda gidebileceğin belki farkeder ama açık öğretim mezunu yurtdısına gidemez diye bir şey yok. Açık öğretim ile normal öğretim arasında işte okula gitme farkı var yani
Var bazı ülkeler açık Türkiyedeki açık lise eğitimini kabul etmiyor fazladan 1 sene daha okumanız gerekli olabiliyor örn hindistanın düz lise eğitimide bazen kabul görmüyor

Örneğin Almanyada üniverste okumak için eğer açık lisedn mezun iseinz orada 1 sene daha eğitim almanız gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var bazı ülkeler açık Türkiyedeki açık lise eğitimini kabul etmiyor fazladan 1 sene daha okumanız gerekli olabiliyor örn hindistanın düz lise eğitimide bazen kabul görmüyor
Yurtdisina gitmek çalışmak için mi yoksa okumak için mi önemli olan orası. Liseden üniversiteye geçişi bilmiyorum ama üniversite mezunu durumunda yüksek lisans yapabilirsiniz ama kriterler yüksek lisansda biraz esnek olabiliyor

Yurtdisina gitmek çalışmak için mi yoksa okumak için mi önemli olan orası. Liseden üniversiteye geçişi bilmiyorum ama üniversite mezunu durumunda yüksek lisans yapabilirsiniz ama kriterler yüksek lisansda biraz esnek olabiliyor
Üni mezunu iseniz tabi okuyabilirsiniz

ben 9. sınıf normal teknik lise sonra açıktan bitirdim üni bitiyor şimdi hiçbir fark yok lise mezunu lise mezunudur

Geri