Neler Yeni

Açık lise hakkında 10. Sınıf

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
XXXX
Şuanda 10. Sinıfım açık lise başvuruları varmı ve acim lisede zorunlu dersler neler ve sınavları nerede oluyoruz

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Meto155
Şuanda 10. Sinıfım açık lise başvuruları varmı ve acim lisede zorunlu dersler neler ve sınavları nerede oluyoruz
Bazı özel durumlar dışında geçemiyorsun açık liseye(engel, milli sporcu,evlilik vs).Geçme de zaten.

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Serkan Çorak
açık liseye geçemezsin artık öyle bir düzenleme getirmişler ki o okula zorla geleceksin. Edebiyat matematik zaten kesin zorunlu edebiyattan kaldın mı sorumlu olarak geçiyorsun ve kredi sistemi var bildiğin gibi o kredileri toplayarak sınıf geçiyorsun bir nevi. Sınavları internet üzerinden veya okula gelerek oluyorsun diye biliyorum

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Durdu
Bazı özel durumlar dışında geçemiyorsun açık liseye(engel, milli sporcu,evlilik vs).Geçme de zaten.
dünyanin en boktan sistemlerinden biri, ulan bir kişi okulda ders calismak istemeyebilir veyahut evde ders calisirken daha verimli olabilir ters baktigimizda ise egitim sisteminin sikintisinin %80 i sinif kapasitesinin 40 kisi olmasi bununda arkasinda tabii ki acik lise ozel durumlari var, bir kisi lise diplomasi icin lise okuyorsa ona yol verilmeli bosu bosuna siniflari doldurup egitim kalitesini dusuruyorlar allah belalarini versin bu sistemi destekleyenlerin

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk sağlık raporu çıkarsam geçebilir miyim gerçekten sınıftan bıktım 2 kere okul değiştirdim yok olmuyor bulamıyorum doğru yeri okula sabah 7.30 da evden cikiyorum akşam 5 de evde oluyorum çok yoruluyorum derslerire anlamıyorum

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ali poyraz
ben torpille oldum kuran kursuna kayıt yaptırıyorsun sana bi belge veriyorlar kuran kursunda okuyosun diye onuda halk eğitime veriyosun kaydını yapıyolar yoksa başka türlü yok diye biliyorum eğer fazla rahatsızlığın yoksa

Clayz

80+ Silver
açık liseye geçemezsin artık öyle bir düzenleme getirmişler ki o okula zorla geleceksin. Edebiyat matematik zaten kesin zorunlu edebiyattan kaldın mı sorumlu olarak geçiyorsun ve kredi sistemi var bildiğin gibi o kredileri toplayarak sınıf geçiyorsun bir nevi. Sınavları internet üzerinden veya okula gelerek oluyorsun diye biliyorum
ınternet uzerınden sınav kalmadı dıye bılıyorum yanlısım varsa bılen arkadaslar duzeltsın benı

xTURANN

80+ Silver
Knk sağlık raporu çıkarsam geçebilir miyim gerçekten sınıftan bıktım 2 kere okul değiştirdim yok olmuyor bulamıyorum doğru yeri okula sabah 7.30 da evden cikiyorum akşam 5 de evde oluyorum çok yoruluyorum derslerire anlamıyorum
Yat uyu kardeşim, kim ne diyecek. En fazla ne olabilir ki ? Sınavlardan geçtiğin sürece derste uyu. Müdüre yollarlarsa, hocam okuldan sonra sanayide çalışıyorum falan dersin, halinden anlarlar.

Okulu kaldıramıyorsan, bırak gir sanayiye. Yeteneğine göre al haftalık 1.5 - 3k bak hayatına.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
XXXX
ben torpille oldum kuran kursuna kayıt yaptırıyorsun sana bi belge veriyorlar kuran kursunda okuyosun diye onuda halk eğitime veriyosun kaydını yapıyolar yoksa başka türlü yok diye biliyorum eğer fazla rahatsızlığın yoksa
Hangi kuran kursu kanka yatılı olmayan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yat uyu kardeşim, kim ne diyecek. En fazla ne olabilir ki ? Sınavlardan geçtiğin sürece derste uyu. Müdüre yollarlarsa, hocam okuldan sonra sanayide çalışıyorum falan dersin, halinden anlarlar.

Okulu kaldıramıyorsan, bırak gir sanayiye. Yeteneğine göre al haftalık 1.5 - 3k bak hayatına.
Çok istiyorum bı yerde çalışmak ama babam zamanında okumamış beni okutmak istiyor onu kiramak istemiyorum tek yok açım.lise. geçmekti yat uyu demissinde kanka insanım bende 8 saat 8-9 saat aralıksız nasıl uyuyayım

murat eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
murat eren dikmener
Bana saçma bir bahane geldi sabah5de uyanıp 50km yol gidiyorum staj için eve 8 9 gebi varıyorum üstüne sporada gidiyorum haftada 3gün +2günde okul var 7de uyaniyom 7de evde oluyorum buna ramen okuyorum bence okumamak için bahane bu

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
XXXX
Bana saçma bir bahane geldi sabah5de uyanıp 50km yol gidiyorum staj için eve 8 9 gebi varıyorum üstüne sporada gidiyorum haftada 3gün +2günde okul var 7de uyaniyom 7de evde oluyorum buna ramen okuyorum bence okumamak için bahane bu
herkesin bünyesi senin gibi güçlü değil ve okukda derslere odaklanamiyorum ne öğreniyorum sam. İnatnetten evde calisa çalışa

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ali poyraz
Hangi kuran kursu kanka yatılı olmayan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok istiyorum bı yerde çalışmak ama babam zamanında okumamış beni okutmak istiyor onu kiramak istemiyorum tek yok açım.lise. geçmekti yat uyu demissinde kanka insanım bende 8 saat 8-9 saat aralıksız nasıl uyuyayım
yakınında nerede var ona bakıcaksın zaten o belgeyi aldıktan sonra bırakır gitmessin istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,116
Üyeler
169,675
Son üye
gen7zy
Top Bottom