Neler Yeni

Açık lise sınavlara çalışmak

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
msbsb
Çıkmış sorulara bakarak sınavlara çalışılır mı? 50 alabilir miyim sık sık bakıp tekrar ediyorum. Çıkmış sorulara bakarken en fazla 2020 yılına kadar iniyorum yeterli olur mu yoksa dahada eskilere bakayımmı

catsped

80+
Arkadaşlar gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence. Düzgünce planlı bir şekilde çalışacağınız konuları günü gününe belirleyip sabah akşam oturun çalışın düzenli bir biçimde, yaparsınız. Zor değil. Ben pandemi zamanında Instagram'dan konuştuğum rastgele tanımadığım bir kızın arkadaşının açık lise sınavını yapmıştım ChatGPT kullanarak. İnanın çoğu soruyu yanlış bildi ChatGPT, ben düzelttim. O derece kolaydı.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
XXXX
Çıkmış sorulara bakarak sınavlara çalışılır mı? 50 alabilir miyim sık sık bakıp tekrar ediyorum. Çıkmış sorulara bakarken en fazla 2020 yılına kadar iniyorum yeterli olur mu yoksa dahada eskilere bakayımmı
konudan bağımsız açık lieye nasıl geçtin

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
msbsb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konudan bağımsız açık lieye nasıl geçtin
hacım ben sınıfta kaldıgım için çıraklık lisesine gidiyordum aslında 2024 haziranda geçiş yaptım çıraklığa ocağa kadar gittim sonra halk eğitim merkezine gittim direk 5 10dk kayıt ettiler yalnız orda açık liseye geçiş sebebi sınıf tekrarı yazıyordu bi mazaretin olması lazım sen genede git şansını dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence. Düzgünce planlı bir şekilde çalışacağınız konuları günü gününe belirleyip sabah akşam oturun çalışın düzenli bir biçimde, yaparsınız. Zor değil. Ben pandemi zamanında Instagram'dan konuştuğum rastgele tanımadığım bir kızın arkadaşının açık lise sınavını yapmıştım ChatGPT kullanarak. İnanın çoğu soruyu yanlış bildi ChatGPT, ben düzelttim. O derece kolaydı.
İnşallah dostum şuanlık sadefe çıkmış sorulara çalıştım bakalım yetersiz kalır ise dahada çalışacağım

Top Bottom