hayır girebiliyorsun diyebiliyorum ama kayıt yenilemen lazım ozaman girebiliyorsun diyebiliyorumAlıntıyı görüntülebu kadar saçma bir şey olamaz 08.09.2007 den önce doğmadığım için sınava giremiyorum seneye örgün eğitime geçmek istiyordum meb in bu kararı yüzünden geçemeyeceğim
açık lisede 18 yaşını geçmeden lise mezunu olabiliyordunuz bunu engellemek için yapmışlar giremiyorsunuz yanihayır girebiliyorsun diyebiliyorum ama kayıt yenilemen lazım ozaman girebiliyorsun diyebiliyorum
pardon şimdi anladım önce doğanlar için sadece kayıt yenileme var sonrasına yok çok saçma olmuş şimdi ne yapıcaksınız?açık lisede 18 yaşını geçmeden lise mezunu olabiliyordunuz bunu engellemek için yapmışlar giremiyorsunuz yani
ben 10.sınıfı örgün eğitimde okumak istiyordum bu sınav ile 9.sınıfın kredisini tamamlayıp 10.sınıfda örgün eğitime geçecektim ama sınava giremediğim için 9 u tamamlayamayacağım tekrar etmiş gibi olacak yani kafayı yemek üzereyim dün bu açıklamayı görünce gece 5 e kadar uyuyamadım pisikolojim bozuldu örgün eğitime geçsem 9 dan başlatırlar ama ben 10.sınıfdan başlamak istiyorum şuan durum çok karışık yarın bi okul ile görüşmeye gideceğim seneye 10.sınıftan başlatırmısınız diye soracağım onlarda ''hayır 9 dan başlarsın'' derlerse pisikoloji falan kalmazpardon şimdi anladım önce doğanlar için sadece kayıt yenileme var sonrasına yok çok saçma olmuş şimdi ne yapıcaksınız?
9 dan başlarsın dedilerben 10.sınıfı örgün eğitimde okumak istiyordum bu sınav ile 9.sınıfın kredisini tamamlayıp 10.sınıfda örgün eğitime geçecektim ama sınava giremediğim için 9 u tamamlayamayacağım tekrar etmiş gibi olacak yani kafayı yemek üzereyim dün bu açıklamayı görünce gece 5 e kadar uyuyamadım pisikolojim bozuldu örgün eğitime geçsem 9 dan başlatırlar ama ben 10.sınıfdan başlamak istiyorum şuan durum çok karışık yarın bi okul ile görüşmeye gideceğim seneye 10.sınıftan başlatırmısınız diye soracağım onlarda ''hayır 9 dan başlarsın'' derlerse pisikoloji falan kalmaz
g.o hocam 9. sınıf kredisi kaç buarada yada bütün kredinin 4de 1 imi 1 sınıf kredisi9 dan başlarsın dedilerhayat bitti