Cruyff and Messi
80+ Bronze
Okula ortam için gidenlerin çoğu diyiyor o lafı
hayır okulun süresiyle alâkalı bir şey değil hayatımdaki bir kaç sorundan dolayı.Yani ailesel de sıkıntı var benim özel hayatımda da.Verimli çalışmadım,ancak kendim zaman buldukça çalıştım.Düzensiz yani.Etkisi olmasa oldu ve elbette olan bilgimin üstüne bilgi kattım.Bu sorunlardan dolayı yaklaşık 4 aydır psikolağa gidiyorum.Yani durumunun gerçekten iyi olduğunu düşünmüyorum.Haberleri yok bundan.Eğer okul vaktinin fazla olduğunu düşünüp, eve gelince bitkin hissedip çalışasınız gelmiyor ise bu herkeste var.
-
Açıktan iyi dereceler yapan tanıdıklarım var.
Şu pandemi bile nerdeyse açıktan öğretimdi ve o zaman verimli çalışıp, seviyenin üstüne kattın mı? (Lütfen dürüst ol beni kandırabilirsin ama kendini kandıramazsın.)
İyi bir yer istiyorsan ki hele ilk xx sıralar istiyorsan mırın kırın etmeden çalışacaksın.
Bu ülkedeki hangi parti iyi merak ediyorum. Siyasetten gram anlamam ama c ile başlayan p ile biten partininde a ile başlayan p ile biten partiden pek farkı yok oda ülkeyi vergilerle geçindirecek dolarla alakalı hiçbirşey yapmayacak fiyatları düşürmeyecek. Her başkan aynı ne diyeyim türkiyedeyiz herkes kendini düşünüyor partilerde aynı şekilde kendini düşünüyorMalum partiyi destekliyorlarsa Allah kurtarsın kardeşim.
o kadar derine girmek istemiyorum.Ancak bu düşünceden çıkmadığınız sürece 20 değil 200 yıl bu şekilde devam edeceğinizin garantisini veriyorum.İyi günler,iyi forumlar.Bu ülkedeki hangi parti iyi merak ediyorum. Siyasetten gram anlamam ama c ile başlayan p ile biten partininde a ile başlayan p ile biten partiden pek farkı yok oda ülkeyi vergilerle geçindirecek dolarla alakalı hiçbirşey yapmayacak fiyatları düşürmeyecek. Her başkan aynı ne diyeyim türkiyedeyiz herkes kendini düşünüyor partilerde aynı şekilde kendini düşünüyor
Senin fikrin. Benim seçeneğim hocaların iyiyse yararlan kötüyse evden de yararlanabilirsin.hayır okulun süresiyle alâkalı bir şey değil hayatımdaki bir kaç sorundan dolayı.Yani ailesel de sıkıntı var benim özel hayatımda da.Verimli çalışmadım,ancak kendim zaman buldukça çalıştım.Düzensiz yani.Etkisi olmasa oldu ve elbette olan bilgimin üstüne bilgi kattım.Bu sorunlardan dolayı yaklaşık 4 aydır psikolağa gidiyorum.Yani durumunun gerçekten iyi olduğunu düşünmüyorum.Haberleri yok bundan.
Edit: İyi bir yer tutturma gibi büyük bi hedefim yok.18 20 yaş arasında yurtdışında ki bir kaç akrabamla iletişimdeyim gitmeyi düşünüyorum en kötü 2. yöntem olarak.